Den velbesøgte cafe i hjertet af Aalborg slog dørene op for første gang i november 2008, og dermed kan de snart fejre 10 års fødselsdag

AALBORG: Hvis du er typen, der elsker at gå ud og spise, men som samtidig elsker at spare penge, så er der gode nyheder til dig. Cafe Vi2 på C. W. Obels Plads har efterhånden et årti på bagen, og de benytter den runde fødselsdag til at takke medarbejdere og gæster, som i tidens løb har lagt vejen forbi. Derfor kan man glæde sig til mad til meget små priser i den kommende måned.

- Vi fylder jo 10 år, og derfor synes jeg, det kunne være sjovt, at servere det, vi sælger allermest af til 10 kroner i den anledning, siger indehaver Jeanette Isgaard Jørgensen.

Camilla Gammelgaard
Mandag 5. november kan man få burger til 10 kroner hele dagen. Foto: Jimmy Bro Støvring

Fødselsdagsfesten kommer til at strække sig over tre dage, og aalborgenserne kan i den forbindelse sætte tænderne i en fødselsdagsburger til en 10’er mandag 5. november. Tirsdag 6. november er der stjerneskud på menuen til samme pris, og onsdag 7. november gælder det så cæsarsalat, som cafeen selv udråber som en gæstefavorit. Der er kun "dagens ret" på menuen de pågældende dage, til gengæld kører tilbuddet fra klokken 12 og indtil lukketid. Alle tre dage kan man også få et glas gratis bobler til sin brunch, fortæller indehaveren.

- Det kommer selvfølgelig til at være en omkostning for os, men det er der ikke noget at gøre ved, sådan er det jo at have fødselsdag. Vi vil gerne give noget tilbage til vores fantastiske gæster, som har fulgt os og bakket os op igennem årene, siger Jeanette Isgaard Jørgensen.

Camilla Gammelgaard
Tirsdag 6. november er der stjerneskud til en flad 10'er hele dagen. Foto: Jimmy Bro Støvring

Hun og personalet forventer, at det bliver nogle meget travle dage i cafeen, og noget tyder på, de får ret. I skrivende stund har deres fødselsdagsvideo over 20.000 visninger på Facebook, og mange har allerede meddelt, at de kommer i kommentarerne.

- Vi ved det bliver crazy, men jeg synes, det er sjovt at gøre det på den her måde, siger indehaveren.

En 10 års fødselsdag er da også værd at fejre, når det gælder et spisested i Aalborg, hvor madscenen er hurtigt skiftende. Selv tror Jeanette Isgaard Jørgensen på, at der er flere grunde til cafeens fortsatte popularitet.

- Jeg har altid gjort meget ud af, at der skal være plads til alle her, uanset om det er unge mennesker, der kommer og spiser nachos, om det er folk, der vil have cocktails en fredag aften, eller om det er mødregrupper, som kommer og snakker. Her skal bare være hyggeligt at være, og så skal vi selvfølgelig have cafemad, der smager af noget og glade medarbejdere, som yder en god service, fortæller hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...