Livet her

Fest i Gaden: Tusinder ser julesneen falde

Julebryggen er landet. Se billeder fra den store fest her

01. november 2019 kl. 22:17

AALBORG: Jomfru Ane Gade var omdannet til en stor sne-fest fredag aften. Vel at mærke den form for sne, der kommer på flaske.

Traditionen tro er 1. november nemlig lig med J-dag, hvor den julede øl bliver frigivet, og Tuborgs julenisser er på tur med gratis smagsprøver og nissehuer.

Tætpakket alle steder - nøjagtig kl. 20.59 blev øllet sluppet løs. Foto: Lars Pauli

Og den slags går som bekendt ikke stille af. Tusinder var mødt op i Gaden for at følge den første udskænkning af julebryggen.

Rekom, der ejer en stor del af stederne i Jomfru Ane Gade, havde sørget for en stor scene hævet op over gadeniveau, hvor der var live-musik og underholdning, og konfettikanonerne var sendt på overarbejde.

I år er det 38 år siden, at Tuborg Julebryg så dagens lys. Foto: Lars Pauli

I år er det nøjagtig 40 år siden, at den velkendte blå-hvide tegning af en Tuborg-vogn med sloganet Glædelig jul og Godt Tub'år første gang blev brugt som julehilsen til danskerne. To år senere - i 1981 - blev den første Tuborg Julebryg lanceret.

I alt besøger Tuborgs 230 nisser 442 barer og restauranter over hele landet i løbet af aftenen, og bryggerigiganten regner med at dele i alt 25.000 gratis øl og 55.000 nissehuer ud.

Det er en efterhånden mangeårig tradition, at julebryggen bliver frigivet den første fredag i november. Foto: Lars Pauli
Annonceret indhold

Nyeste