Der plejer at blive sunget og danset, når Aalborg Pride holder fest for mangfoldighed i Karolinelund. Arkivfoto: Hans Ravn
Det sker

Fest i Karolinelund: Aalborg Pride løfter sløret for årets hovednavne

Mangfoldigheden skal traditionen tro hyldes med et brag af en fest i Karolinelund, hvor du kan opleve flere koncerter

17. juni 2019 kl. 18:00

AALBORG: Aalborg Pride er Nordjyllands største mangfoldighedsfest, og igen i år bliver kærligheden fejret med en stor parade igennem byens gader og en masse koncerter i Karolinelund lørdag 13. juli.

Paraden starter i Kildeparken og bevæger sig gennem Aalborgs gader. Arkivfoto: Jesper Thomasen

Arrangørerne har nu offentliggjort, at Gregers, Ida Corr og Andreas Northland er årets hovednavne og indtager scenen i Karolinelund. De skriver følgende i deres opslag på Facebook:

- Det aalborgensiske musikselskab Sound Seduction samarbejder med Aalborg Pride, og vi er glade for at kunne præsentere tre stærke artister, som sammen vil sætte ild i scenen i Karolinelund,

- Hele Danmarks Ida Corr, som bragede ind i toppen af hitlisterne verden over med kæmpehittet “Let Me Think About It”, som hun lavede sammen med stjerneproduceren Fedde Le Grand. Hun lukker showet denne aften. Aalborgs helt egen souldreng Gregers, der med hits i Sydkorea er i flyvende form, spiller op til fest og farver - Begge sangere bliver akkompagneret af det nye stortalent og single-aktuelle Andreas Northland bag DJ-pulten. Vi glæder os... gør i ??

Ønsker man at gå med i paraden, er der samling til den i Kildeparken fra klokken 11.00 og afgang derfra klokken 12.00. Du kan se ruten her.

Annonceret indhold

Nyeste