Hovednavnet ved Aalborg Metal Festival 2017 Morbid Angel har meldt afbud - i stedet er I Am Morbid (billedet) hentet ind som erstatning. PR-foto
Livet her

Festival ramt af afbud

Flere store navne på Aalborg Metal Festival har aflyst - festivalen klar med erstatning

20. oktober 2017 kl. 13:00

AALBORG: Der er garanti for både headbanging og propper i ørerne, når Aalborg Metal Festival rykker ind på Studenterhuset 9.-11. november.

Det er 16. gang, der bliver sat strøm på festivalen, og den byder i år på op mod 25 lokale, nationale og internationale navne.

Her et par uger, før det går løs, er Aalborg Metal Festival dog ramt af flere markante afbud.

Hovednavnet, det amerikanske band Morbid Angel, har aflyst hele deres europæiske turné og derfor også koncerten i Aalborg.

Bandet forklarer på sin Facebookside aflysningen med "problemer med pas og det amerikanske udenrigsministerium". Det er anden gang, at bandet må droppe koncerter i Europa af den årsag.

Aalborg Metal Festival beklager aflysningen, men oplyser på sin Facebookside, at man som erstatning har hyret bandets tidligere frontmand David Vincent og hans nuværende band I Am Morbid.

Også et af festivalens andre store navne britiske My Dying Bride måtte forleden aflyse deres koncert på Aalborg Metal Festival.

Annonceret indhold

Nyeste