Til september er der atter Bæredygtighedsfestival i Aalborg, men allerede nu kan du melde ind, hvad du vil bidrage med. Arkivfoto: Bent Bach
Det sker

Festival: Vil du optræde på den grønne scene?

Bæredygtighedsfestivalen løber af stablen senere på året, men allerede nu kan du melde ind, hvad du vil bidrage med

16. marts 2019 kl. 12:30

AALBORG: Bæredygtighedsfestivalen 2019 - Vær med til at gøre en forskel. Sådan lyder opfordringen fra arrangørerne af Bæredygtighedsfestivalen, der 11. - 14. september skydes i gang for 7. gang.

Bæredygtighedsfestivalen sætter i år særligt fokus på FN's 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling, og hele kommunen skal engageres i målene, så Rådmand P. N. Olsen inviterer derfor alle til at være med.

- Programmet sammensættes af alle de aktører, som vælger at bidrage til festivalen, og her er det kun fantasien, der sætter grænser. Så lad os sammen få stablet et godt program sammen, siger han.

Det er 7. gang, der er Bæredygtighedsfestival i Aalborg. Arkivfoto: Claus Søndberg

Du kan allerede nu ansøge om en stand til Bæredygtighedsmarkedet under Bæredygtighedsfestivalen i marts.

- Du kan søge om en stand på Bæredygtighedsmarkedet, hvis du har noget, som du har lyst til at vise frem for andre nordjyder og måske ikke lige har mulighed for det på andre måder, fortæller Projektleder Heidi Lyhne Jensen, Aalborg Kommune.

Fælles for standene er, at standene skal give eksempler på, hvordan man let kan træffe bæredygtige valg som privatperson.

- På den måde inspirerer vi hinanden, forklarer Heidi Lyhne Jensen.

Det er havnefronten, der er ramme om Bæredygtighedsfestivalen. Arkivfoto: Bent Bach

Festivalen kommer til at bestå af forskellige udstillinger langs Aalborgs havnefront. Her kan man opleve bæredygtig, mobilitet, energi- og vandforsyning og i det hele taget, hvordan man kan leve mere bæredygtigt og hvorfor.

Annonceret indhold

Nyeste