De kan være både blå, hvide, lyserøde og selvfølgelig grønne, de kunstige juletræer, som hitter stort hos aalborgenserne

AALBORG: Nogle gange er folk allerede i butikken for at købe noget andet, men andre gange styrer kunderne direkte mod hylderne af frygt for at de kunstige juletræer skal blive udsolgt, før de når at få et med hjem. Det fortæller Fethi Polat, som er direktør i BilligBlomst i Aalborg.

Og faktisk er frygten helt reel. Han har nemlig siden juli måned modtaget tre skibscontainere med kunstige juletræer, og ved udgangen af oktober har han allerede solgt halvdelen - omkring 2000 juletræer.

- Mange ser et kunstigt juletræ som en god investering, for du kan have det i mange år, fortæller Fethi Polat.

De har købt træer hjem i mange forskellige farver, fordi de faldt over dem, da de købte varer hjem, og det har kunderne taget rigtig godt imod.

Sarah Thun
Du kan selvfølgelig også købe grønne juletræer. Foto Claus Søndberg

- Vi prøver nogle sjove ting, for kunderne vil gerne se noget forskelligt, og nogle af de juletræer vi har, dem kan man ikke få andre steder, fortæller han.

Han sælger både lyserøde, hvide, røde, blå - og ja, selvfølgelig også masser af grønne juletræer. Hvis du skal nå at have et med, skal du nok ikke vente for længe. Nogle af modellerne er allerede udsolgt, og ifølge Fethi Polat er det erfaringen, at de fleste træer er væk inden 1. søndag i advent.

Så hvis du skal have et af de festlige juletræer, så har du lige en måned til at få købt ind.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...