Du kan stadig nå at komme med ud og løbe til Royal Run i Aalborg. Foto: Lars Møller
Det sker

Fik du ikke et startnummer? Royal Run er klar med 1.000 ekstra

Der er godt nyt til de mange løbere, der ikke nåede at få et startnummer til det populære Royal Run, hvor kronprinsesse Mary løber med

06. maj 2019 kl. 15:58

AALBORG: Årets Royal Run kom som lidt af en overraskelse, da løbet oprindeligt var skabt for at fejre kronprins Frederiks 50 års fødselsdag. Interessen for løbet er dog mindst lige så stor som første gang og efter bare 20 dage, kunne arrangørerne til, manges store fortrydelse, melde alt udsolgt i Aalborg.

Nu er der så blevet kigget på det igen, og det er faktisk lykkedes arrangørerne at klemme yderligere 1.000 løbere ind.

- Vi har set nærmere på tidsskemaet. Løbet er fordelt over flere forskellige ruter, som starter på forskellige tidspunkter, og dermed foregår løbet spredt over fire timer, fortæller Jørgen Hein fra Aalborg Atletik & Motion, der er arrangør i Aalborg.

Der kan både løbes one mile, fem og ti kilometer. Det er dog kun på den sidstnævnte rute, der åbnes op for flere deltagere.

- Der er tilmeldt omkring 2.000 løbere på ti kilometer, men det er en lang rute, og folk bliver hurtigt spredt. Oprindeligt var vi bange for, at der ville blive for proppet i midtbyen, men nu har vi kigget på det igen, og vi vurderer, at der godt kan være 1.000 mere, fortæller Jørgen Hein.

Der er sammenlagt 12.000 tilmeldte inden, der åbnes op for de nye 1.000 startnumre, og det glæder Jørgen Hein, at interessen for løbet er så stor.

- Det er dejligt, at der er så mange, som gerne vil løbe med.

Man skal dog være klar ved tasterne. Registreringen åbnes kun i 36 timer, og er der flere end 1.000, trækkes der lod. Lodtrækningen er torsdag 9. maj klokken 12, og herefter får alle registrerede et svar på mail. Har man vundet i lodtrækningen, modtager man en kode, der giver adgang til systemet, så man kan tilmelde sig og købe et startnummer.

Royal Run finder sted 2. Pinsedag 10. juni.

Annonceret indhold

Nyeste