Livet her

Film og foredrag skal lokke dig en tur i idrætscenter

Nørresundby Idrætscenter vil i højere grad satse på særlige events

27. november 2018 kl. 15:40

AALBORG: Dødens Gab på storskærm. Nordjyllands længste svævebane og wellness-aftener i svømmeland.

Er du vild med oplevelser lidt ud over det sædvanlige, så skal du måske i højere grad til at vende blikket mod nord. Fremover vil Nørresundby Idrætscenter nemlig satse på særlige events, der kan lokke nye gæster til.

– Vi vil gerne være et center i bevægelse og følge med i udviklingen, siger marketingansvarlig i Nørresundby Idrætscenter Cecilie Hedegaard Bak.

Foto: Nicolas Cho Meier

I weekenden så 200 gæster, flydende rundt på baderinge, kultfilmen Dødens Gab på storskærm i et mørklagt svømmeland. Begivenheden var den første af sin art i Nordjylland og har vakt stor opsigt på sociale medier - med en rækkevidde på mere end 200.000 mennesker. Og netop den store interesse er noget af det, som Nørresundby Idrætscenter gerne vil opnå.

– Der er meget stor konkurrence om folks opmærksomhed, og vi skal hele tiden forny os, for at særligt unge får øje på os, forklarer hun.

Cecilie Hedegaard Baks stilling blev oprettet ved årsskiftet, netop med sigte på at få ekstra kræfter til centret, sådan at hun i samarbejde med centerdirektør Lars Dam Møller kan tænke ud af boksen, når det gælder anderledes arrangementer.

– I modsætning til f.eks. Haraldslund, som er kommunal, så er vi en selvejende institution, som selv skal sørge for at få kunder i butikken. Mange tænker fortsat mest på os som en svømmehal, men vi er jo også meget andet, siger hun.

Foto: Nicolas Cho Meier

Frygter ikke konkurrencen

Ideerne bliver til gennem daglig sparring mellem hende selv og centerdirektøren, og der er ikke langt fra ide til handling.

– Vi syntes egentlig, at det med Dødens Gab var lidt vildt, men det har jo vist sig at ramme helt rigtigt, konstaterer hun.

Idrætscentret har allerede planer om flere filmforevisninger, og der er også tanker om f.eks. foredrag, hvor stedets Café NIC‘e kan bruges mere.

– For nylig havde vi Karen Brødsgaard på besøg for at fortælle - og vi kunne samtidig afsløre hende som det andet medlem af vores Hall of Fame. Den slags vil der komme mere af, siger Cecilie Hedegaard Bak og tilføjer, at man også vil lave flere offentlige arrangementer, der involverer den 220 meter lange svævebane på stedet.

– Det var en kæmpe succes, da vi bl.a. i forbindelse med vores jubilæum åbnede for offentlig adgang til svævebanen, så det skal vi have lavet noget mere af, fastslår hun.

Foto: Nicolas Cho Meier

Cecilie Hedegaard Bak erkender, at Nørresundby Idrætscenter med det nye fokus på anderledes oplevelser går andre af byens kulturinstitutioner i bedene, men hun frygter omvendt ikke konkurrencen.

– Det er ikke det samme publikum, der kommer til f.eks. en filmforevisning hos os og i Nordkraft. Der foregår hele tiden ting i byen, og der vil altid være en konkurrence, men jeg er helt overbevist om, at der er plads til os alle, siger hun.

Annonceret indhold

Nyeste