Nordjyllands bedste take away skal findes. Arkivfoto: Martin Damgård
Mad & Drikke

Find den bedste take away

Sidste år blev Nanking Grill i Aalborg Nordjyllands bedste take away.

09. oktober 2017 kl. 16:30

AALBORG: Udvalget af take away-muligheder er eksploderet, og take away er blevet en helt normal del af hverdagen for de fleste. Nu skal nordjyderne være med til at finde regionens bedste take away-restaurant, når de kan stemme på deres personlige favorit til Danish Take Away Awards.

Take away er populært hos nordjyderne, og nu kaldes de til den digitale stemmeurne for at hylde deres lokale take away-helt i forbindelse med Danish Take Away Award 2017. Frem til den 31. oktober kan de nemlig stemme på dem, der fortjener en guldmedalje for at gøre hverdagen lidt lettere og mere smagfuld. Sidste år var det Nanking Grill i Aalborg, der løb med sejren for “Nordjyllands bedste take away". - - Alle har deres egne take away-helte, og de skal selvfølgelig hyldes. Det er dem, der redder os i hverdagen og sørger for, at vi får god mad på bordet, selvom tiden er knap. Sidste år fik vi mange nordjyske stemmer, og vi er spændte på at se, hvem der har vundet nordjydernes take away-hjerter i år, siger Carsten Boldt, adm. direktør hos Just Eat, der er initiativtager bag Danish Take Away Awards.

Vinderen af “Nordjyllands bedste take away" hyldes ved awardshowet Danish Take Away Awards, der afholdes i København i november. Her findes både vindere på nationalt og regionalt plan, og vinderen af “Nordjyllands bedste take away" belønnes med 5000 kr.

Danish Take Away Awards uddeler 13 forskellige priser i en række forskellige kategorier som f.eks. ‘Årets klassiker’, ‘Årets nyhed’ og ’Forbrugerprisen’. Alle take away-restauranter kan deltage, og det er ikke kun forbeholdt restauranter tilknyttet Just Eat. Afstemningen er allerede i gang og slutter tirsdag den 31. oktober. Afgiv din stemme på www.dtaa17.dk. Når du stemmer, er du med i en ugentlig lodtrækning om et gavekort til Just Eat.

Annonceret indhold

Nyeste