Business

Et godt flyttefirma er et, man kan stole på. Både når det drejer sig om at komme til den aftalte tid og når det kommer til sluttidspunktet for flytningen.

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. december

Find et godt flyttefirma – Sådan gør du

Naturligvis er det også vigtigt at arbejdet er af høj kvalitet og at prisen er til at gennemskue og ikke pludselig er højere end man forventer. Herunder kommer vi ind på nogle af de ting du skal være opmærksom på, når du vælger et flyttefirma .

Er firmaet præcist?

Det er virkelig træls at stå med alle sine ting pakkede og klar, og så dukker flyttefolkene først op lang tid efter det aftalte tidspunkt. Det bliver man som kunde meget træt af. Så når du står og skal vælge et flyttefirma så tjek deres kundeanmeldelser eller forhør dig hos venner og bekendte, om de kender til et pålideligt flyttefirma. Nogle flyttefirmaer går så meget op i at møde punktligt, at de har mødegaranti og giver afslag i prisen, hvis de kommer til at hænge fast i trafikken eller på anden måde er forsinkede mere end en halv time. Det sender et signal om, at de tager starttiden alvorligt.

Tager flytningen den aftalte tid?

Det er også virkelig vigtigt, at du kan regne med at flytningen er færdig som aftalt. Hvis du skal være ude til et bestemt tidspunkt, nytter det ikke noget, at dine ting ikke er væk fra boligen. Det du kan kigge efter i den forbindelse er, om det flyttefirma du har valgt ud har en tidsgaranti. Har de det, garanterer det nemlig, at din flytning er færdig til tiden. Hvis ikke giver firmaet sig selv dagsbøder. Dog ikke hvis der er fordi, de af en eller anden grund ikke kan komme ind i de pågældende lokaler eller på området. Eller hvis det viser sig at bygningen eller området, der skal flyttes ud af eller ind i, udgør en fare for flyttefolkene. Hvis det drejer sig om en privat flytning, kan en hund eller kat, der går i vejen også regnes som begrænset adgang, da flyttefolkene må arbejde langsommere end ellers.

Sørg for adgang

Så det er naturligvis vigtigt, at man som kunde sørger for at være til stede ved flytningens start eller på anden måde har sørget for, at flyttefirmaets folk kan få adgang til huset, eller til de lokaler flytningen skal foregå fra. Man kan eventuelt have afleveret en nøgle til flyttefirmaet på forhånd, så er man sikker på at flyttefolkene kan komme ind og i gang med deres arbejde. Hav også styr på at der ikke er generende elementer som dyr eller børn, som flyttefolkene skal passe på.

En fast pris

Det er også vigtigt, at det firma, du vælger, ikke pludselig lægger til den aftalte pris eller sender uventede efterregninger. Så undersøg det grundigt, inden du vælger firma.

.