Village People anno 2022. Kun frontfigur Victor Willis var med fra begyndelsen. Pr-foto
Livet her

Find indianerfjerpragten og politiuniformen frem: Village People kommer til Aalborg

70'er ikonerne vil spille alle deres største diskohits 

25. september 2022 kl. 09:59

AALBORG: Hvis du er vild med 70'ernes diskomusik, så kan du helt sikkert skråle med på hits som Y.M.C.A., In The Navy eller Macho Man? 

Og nu kan du og dine venner godt begynde at varme stemmebåndene op, for diskolegenderne Village People, der står bag ovennævnte ørehængere, lægger vejen forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 15. april 2023.

De legendariske 70’er ikoner vil tage publikum med tilbage til dansegulvet i den berygtede disko-natklub Studio 54, hvor kendte og prominente navne i 70’erne slog sig løs til den lyse morgen. 

Village People tog deres navn fra New York-kvarteret Green Village, som var kendt for sit livlige, homoseksuelle miljø - og de blev da også selv ikoner indenfor det homoseksuelle miljø. De var særligt kendt for de individuelle karakterer med de velkendte kostumer og deres livlige og catchy melodier – som stadig hænger ved den dag i dag.

Village People kommer til Aalborg med det sidste originale medlem i front. Victor Willis var både grundlægger af Village People og medsangskriver på de store hits. Som forsanger, og kendt for sin udklædning som enten politimand eller søofficer, har han fra start været frontfigur i Village People. 

Billetter til koncerten er sat i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor. En billet koster 500 kroner.

Annonceret indhold

Nyeste