Rasmus Seebach vender tilbage til Skovdalen i september.
Livet her

Fire nye navne offentliggjort: Her er hele programmet til Skovrock

Glæd dig blandt andet til Jonah Blacksmith og Rasmus Seebach

30. november 2022 kl. 18:03

AALBORG: Ingen sommer i Aalborg uden kolde øl og koncerter under åben himmel i Skovdalen. Skovrock er efterhånden blevet en institution, og også den kommende sommer indtager en perlerække af kendte kunstnere fra ind- og udland scenen mellem træerne.

Skråen har tidligere på måneden løftet sløret for datoer og navne, og nu kan vi her på aalborg:nu tilføje fire stjernenavne til listen.

Lars Lilholt Band spiller i Skovdalen 5. august.

5. august bliver der således mulighed for et genhør med "Jens Langkniv", "Onkel Christian" og alle de andre ørehængere fra Lars Lilholt Band, og 12. august spiller Queen Machine, der i over ti år har begejstret publikum med deres gengivelser af Queen- hits som "We Will Rock You", "Bohemian Rhapsody", "A Kind Of Magic" og mange flere.

19. august spiller folk-rock-bandet Jonah Blacksmith, der siden 2014 har udgivet fire anmelderroste albums, som hver især har rummet adskillige singler i rotation på radiostationerne. Og endelig kan du skråle med på hits som "Natteravn", "Så længe vi danser" og "Øde ø", når Rasmus Seeback sætter  et festligt punktum for rækken af sommerkoncerter 2. september.

 Jonah Blacksmith går på scenen 19. august.

Skråen sælger billetter til de fire koncerter som en samlet pakke, hvor du kan spare næsten 600 kroner i forhold til, hvad billetterne ville koste, hvis du købte dem enkeltvis.

De fire koncerter i pakken er:

5. august: Lars Lilholt Band

12. august: Queen Machine

19. august: Jonah Blacksmith

2. september: Rasmus Seebach

Prisen for pakken er 595 kroner. Dermed sparer du 585 kroner.

De øvrige stjernenavne i Skovdalen næste sommer vil være:

17. juni: Gilli + Ude af Kontrol

24. juni: DAD + Dizzy Mizz Lizzy

11. august Jung + Drew Sycamore 

Du kan læse mere og købe billetter på skraaen.dk. 

Annonceret indhold

Nyeste