Festival klar med både legender og stjernefrø

AALBORG: Ingen Nibe Festival uden Lars Lilholt Band. Sådan vil mange - specielt lidt ældre festivalgængere - have det.

Og der er da heller ingen grund til at fortvivle, for festivalen har netop offentliggjort, at den nordjyske legende og band igen er med, når det går løs i Skalskoven 3.-6. juli.

- Nibe Festival og Lars Lilholt Band er en helt speciel kærlighedshistorie, og en festival uden Lilholt virker på mange måder forkert - hvilket vi gang på gang fik besked på af vores gæster,da vi i 2018 ikke præsenterede Lilholt i Skalskoven, siger festivalleder Peter Møller Madsen i en pressemeddelelse.

Også en anden stor gruppe er tilføjet plakaten i form af Magtens Korridorer. Her er der med frontmand Johan Olsen som styrmand på rocktoget garanteret energiudladninger og rock'n'roll-stemning. Gruppen har på Nibe utallige gange vist, hvor rockskabet skal stå og af den grund sikret plads på den 35. version af festivalen.

I kategorien for stjernefrø har Nibe tilføjet Hjalmer, der har fundet skabelonen for, hvordan en god popsang skal skæres. Han har netop vundet Gaffa Prisen som Årets Solist og har som søn af Kim Larsen været indhyllet i musikkens verden siden den spæde barndom.

Med sin energiske og festlige liveoptræden har den soul-inspirerede sangerinde Iris Gold tager landet med storm. Hun har på internationalt plan delt scene med navne som Taylor Swift, Miguel og Robbie Williams, som hun varmede op for. Til sommer står hun for festen i Reservatet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...