Trillinger i Visse fik legat med lidt forsinkelse

AALBORG: En omtale i medierne af, at Firlingerne i Kongerslev fik tilldelt Chr. d. 4. Laugs "Trillingelegat" fik en trillinge-mor i Visse på banen.

Derfor måtte Chr. d. 4. Laug endnu en gang med glæde rykke ud, for at overrække laugets "Trillingelegat", der er indstiftet tilbage i 1944. Trillingerne i Visse blev derfor nummer 104 legatmodtagere siden 1944. Og på den måde mener Chr. d. 4. Laug, at de har en rimelig andel i befolkningstilvæksten gennem årene.

Trillingemoderen Lise Overby, Visse, tænkte, at det er da lidt mærkeligt, at jeg ikke har hørt om Chr. d. 4. Laugs "Trillingelegat" - og det har også efterfølgende vist sig, at være en fejl i meldesystemet for "Trillinge- og flere end tre børns fødsel".

Så Chr. d. 4. Laug var særdeles glade for henvendelsen om trillinger i Visse, og rykkede derfor ud på besøg, og overrakte de tre børn, hver sit "Trillingelegat" - og så var der en smuk buket blomster til hver af de tre børn og moderen samt en flaske Laugsbitter til nydelse.

I sagens natur på grund af tiden kunne Laugsoldermand Niels Voss Hansen ved overrækkelsen konstatere, at det var nok de største trillinger, han havde været med til at overække legat til.

Disse trillinger Ingrid, Kamma og Frede kom til verden 17. Maj 2017.

Mor Lise kunne fortælle, at Ingrid vejede 2,0 kg. ved fødslen, Kamma 2,1 kg. og Frede 2,75 kg.

Graviditeten varede 34 uger og 6 dage - så børnene kom til verden 5 uger før planlagt. Men alt gik godt og alle er velskabte, dog måtte den første tid tilbringes på Neonatal afd. på Aalborg Sygehus.

Det at få trillinger skal dels planlægges og i høj grad tilrettelægges. Før fødslen var adressen på familien i Hillerød, men den blev skiftet ud med adressen i Visse, for bl.a. at kunne være nærmere familien, bl.a. mormor og morfar, der bestemt har taget deres del af arbejdet. Mormor stoppede ligefrem med sit arbejde, for at kunne være med omkring trillingerne.

Laugsbrødrene fik vist hvorledes man havde indrettet sig i huset, hvor et værelse var blevet soverum for trillingerne med mulighed for at en voksen kunne overnatte hos dem, og et andet værelse var indrettet til legeværelse for de tre små.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...