Fitness dk i Aalborg skifter navn til SATS. Samtidig ombygges der for millioner, og medarbejderne skal efteruddannes

AALBORG: Skiltet er på vej til at blive skiftet ud på facaden, så der ikke længere står fitness dk men SATS i fitnesscentret i Bispensgade. For SATS er navnet på den nye kæde. Navneændringen er den første af mange ændringer, for hele kæden får en opfriskning, og der bliver bygget om og efteruddannet medarbejdere og introduceret nye koncepter for 80 millioner kroner på landsplan.

Centret i Aalborg med tusindvis af medlemmer får dermed nye træningsmuligheder. Det betyder blandt andet, at der i den kommende tid bliver introduceret nye holdkoncepter, kunderne får en ny digital oplevelse, og der bliver flere muligheder for at få en målrettet personlig træning.

– Vi glæder os meget. En del af vores medlemmer kan huske SATS fra tidligere og har meldt meget positivt tilbage, siger centerleder i SATS, Lene Lystrup.

De lokale kunder skal ikke forvente kæmpe forandringer fra første dag, men et generelt løft.

- Stille og roligt vil vi folde de nye muligheder ud, og vise de mange nye muligheder i SATS. Jeg kan allerede mærke på medlemmerne, at de glæder sig ligesom vi gør, siger hun.

Træningsglæde og kvalitet

Udover navn ændres den klassiske medlemsordning også. En ny og mere fleksibel betalingsmodel kaldet ’Betal for det, du bruger’ bliver introduceret. Den gør det muligt at slippe meget billigt, eller vælge en dyrere model med flere muligheder. Som medlem i SATS kan man nu for eksempel vælge at købe adgang til træning i hele Norden eller til- og fravælge hold. Derudover får medlemmer adgang til en ny app, der giver besked, når en af dine venner booker et hold. På den, og en række andre måder, vil appen hjælpe til at motivere dig til at få trænet endnu mere. Det samme gælder for SATS online tilbud, hvor kunderne tilbydes et online træningsunivers, hvor de kan inspireres til træning hjemme via videoer og andre input.

– Vi kommer nu til at skille os ud på navnet, og det har i lang tid handlet om at tilbyde en billig løsning, men nu kommer vi til at hæve barren for kvalitet. Det bliver en bedre oplevelse at træne i SATS, siger Lene Lystrup.

De nye ejere, der overtog fitness dk i september er Nordens største fitness-aktør, SATS Group med 240 centre i Norden med 660.000 medlemmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...