Boliga har kigget boliger - se her hvilken, der scorer højest lige nu

AALBORG: I flere år har der været prisfest på lejlighedsmarkedet i landets største byer med fart på handlerne og krav om et velvoksent boligbudget.

Men selvom prisniveauet er det højeste i mange år - går handlerne af de helt dyre lejligheder i Danmarks største byer lidt mere sløvt end sidste år. I 2019 blev der således solgt 29 ejerlejligheder til over 15 millioner kroner - mens der hidtil i år blot er handlet syv tilsvarende, skriver boligvisningssiden Boliga.dk

Siden har kigget nærmere på de dyreste lejligheder i de største byer lige nu. Herunder selvfølgelig Aalborg og her er det en lejlighed med ikke blot en, men fire altaner, der tager prisen.

Lejligheden ligger på Østerågade med et uovertruffent kig til Fjorden i en bygning fra 1924. Du skal have en velvoksen tegnebog med, hvis du har hang til den slags - de 181 kvadratmeter bolig står nemlig til salg for 7.995.000 kroner.

Du kan se mere til den smukke lejlighed med de fine detaljer og en særdeles bynær placering på boliga.dk eller ved at trykke her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...