Koncerterne trækker altid masser af mennesker til byen sammen med de flotte sejlskibe. Arkivfoto: Lars Horn/Baghuset
Det sker

Flere navne på plakaten: Her er hele programmet til Tall Ships Races

Koncerter er en stor del af folkefesten, når den populære event vender tilbage

21. juni 2022 kl. 14:00

AALBORG: Der er meget at glæde sig til, når The Tall Ships Races igen vender tilbage til Aalborg - denne gang i begyndelsen af august.

Sammen med de flotte skibe er koncerter også en stor del af folkefesten, og nu er det endelige musikprogram klar.

Det er en varieret buket af navne, der spænder fra helt nye skud på stjernehimlen som Tobias Rahim og Calby til veteraner som TV2 og Birthe Kjær.

I tillæg til de allerede offentliggjorte navne er der både kendte navne som Lis Sørensen, Rikke Thomsen, The Blue Van, Souvenirs, Christian Hjelm og Alex Nyborg & Circle of Friends og lokale navne, der blandt andet tæller årets vindere af Band Battle Torsdag og Martin Buster, samt Henrik Fevre, Al Jacobi og Tundra.

- Vi har forsøgt at lave et program, der på en gang er bredt, så der er noget for alle aldersgrupper, og samtidig ikke trækker i alt for mange retninger, siger Keld Rud Nielsen fra The Tall Ships Races Aalborg. Han er ansvarlig for musik og underholdning

- Vi har denne gang samtidig opprioriteret originalmusikken på bekostning af kopimusikken. Vi har navne, der tidligere har begejstret publikum til The Tall Ships Races som TV2, Birthe Kjær og Dodo & the Dodos og navne, som optræder til eventen for første gang som Tobias Rahim, Allan Olsen og Fyr & Flamme. Der er en balance mellem gamle kendinge og nye bekendtskaber.

I alt kan publikum glæde sig til 51 optrædener fordelt på fire scener. De to scener på Slotspladsen og på Aktivitetspladsen ligner sig selv. Deres placering og størrelse svarer til det, man kunne opleve under The Tall Ships Races i 2019.

Scenen i Nørresundby er resultatet af, at to mindre er blevet slået sammen til en stor. Derfor kan store danske navne som Poul Krebs, Johnny Deluxe, Birthe Kjær og Dodo & the Dodos opleves på solsiden. Teltet på Musikkens Plads i 2019 erstatter det, der i 2019 var placeret i Østre Havn.

Mens de største navne optræder på de store friluftsscener på henholdsvis Slotspladsen i Aalborg og Nordre Havnegade i Nørresundby, kan de mindre navne opleves i mere intime rammer i de to telte.

På teltet ved Musikkens Plads fylder den lokale musik meget, mens teltet på Aktivitetspladsen er mere genrespecifikt og vil emme af folk og blues de tre dage.

The Tall Ships Races finder sted fra 4. til 7. august, du kan finde programmet på tsraalborg.dk såvel som via app’en GoVisit.

Hvis man bruger GoVisit, kan man gemme sine favoritter og få en skræddersyet oversigt over de navne, man gerne vil se, oplyser Keld Rud Nielsen.

Annonceret indhold

Nyeste