Du går ind i et helt nyt og anderledes juleunivers hos Salling i år

AALBORG: Sølv, blåt, hvidt og frostede nuancer har erstattet guldet og de røde farver i Sallings juleunivers i år.

Både som gennemgående tema i stormagasinet og ved indgangen til den populære juleshop, der vender tilbage for anden gang - og som også stadig har julepynt i de mere traditionelle farver, når først du træder indenfor.

Tina Larsen
Det er juleudsmykningen i hele stormagasinet der har ændret udseende, og det er meget anderledes end tidligere år. Foto: Torben Hansen

- Sidste år var en stor succes, kunderne tog rigtig godt imod vores juleshop. Vi kan mærke, at de virkelig vil vores juleunivers, siger Mette Kringel, der er chefdekoratør i Salling.

- Inde i selve shoppen finder man stadig den mere traditionelle julepynt som de røde nisser og eksempelvis klassikerne fra Klarborg og lys fra Sirius.

Tina Larsen
Mette Kringel glæder sig over, at det nye juleunivers er blevet godt modtaget. Foto: Torben Hansen

Juleuniverset, hvor du møder de nye farver på alle etager, er lavet i samarbejde med chefdekoratøren i Salling Aarhus.

Udover anderledes pynt til træerne er der lavet nye kranse til loftet, og vinduet ud mod Nytorv har fået en sand makeover med blandt andet en mannequindukke iklædt tallerkener, og mekaniske isbjerge der åbner sig og viser tasker.

Tina Larsen
I vinduet ud mod Nytorv er der ikke så mange varer som hidtil - men du kan blandt andet se en mannequindukke klædt i tallerkener. Foto: Torben Hansen

- Vi har altid det samme pynt to år i træk med et twist, men i år havde vi lyst til noget helt andet, siger Mette Kringel, der plejer at være på inspirationstur til London, men det har corona indtil videre sat en stopper for.

Hun finder også inspiration på Instagram, Pinterest og i tv-programmer.

- Og jeg får rigtig meget ud af at tale med mine otte dygtige kollegaer i afdelingen, vi er gode til at inspirere hinanden.

Mette Kringel har været meget spændt på, hvordan den nye juleudsmykning bliver modtaget.

- Vi har heldigvis kun fået positive reaktioner, det er helt vildt dejligt og gør mig meget glad. Julen har stor betydning, det er den vigtigste tid på året i stormagasinet. Og vi går all in i år med både juleshoppen og de nye farver, siger hun.

Tina Larsen
Der er en del mekanik i julevinduet, blandt andet isbjerge der lukker og åbner, så du kan se forskellige tasker. Foto: Torben Hansen

- Jeg håber, kunderne kommer i julestemning og synes, her er hyggeligt at være. Salling er et oplevelseshus, og hvis kunderne bliver inspireret og føler sig godt tilpas, så er mit job fuldført.

Mette Kringel understreger, at det også er vigtigt for hende, at kollegaerne i afdelingerne kan lide juleudsmykningen, da de jo er omgivet af den i nogle måneder.

- Jeg synes, vi har det flotteste og mest gennemførte juleunivers nogensinde. Vi vil skabe oplevelser, og jeg er stolt af, at vi er nået i mål, siger hun.

Du finder juleshoppen på øverste etage i Salling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...