Der var god brug for badetøjet, da varmen kom til Aalborg

AALBORG: Store dele af Europa er ramt af en hedebølge, der medfører skovbrande og tørke i flere lande. Så slemt er det ikke i Danmark, men også her kan vi mærke varmen, der strømmer ind over os sydfra.

I Vestre Fjordpark dunker det her og der jævnt fra en soundboks, ungerne hviner og folk omkring bassinerne hujer og klapper, når de modige tager springet fra ti-meter-vippen.

Således udnytter mange byboere i disse dage det varme vejr til at udleve drømmen om sommer, sol og badeliv - og én af dem er 21-årige Jonas Vammen, der tirsdag var afsted med sine venner.

- Vi er taget herud, fordi der er mange mennesker på vores egen alder, siger han.

- Og så synes vi, her er god plads.

Det er dog ikke kun unge mennesker som Jonas Vammen og hans venner, der har fundet vejen herud. Også børnefamilierne har fundet deres plads langs strandkanten i Vestre Fjordpark.

- Egentlig bor vi i Skørping, hvor vi kan bade i Store Oksø, men vi er taget herud, fordi det er skønnere at bade på sandbund, siger Karen Paulsen, der er taget i Vestre Fjordpark med sine to små børn, mand, søster og svoger.

Og de er ikke de eneste, der er kommet lang vejs fra for at besøge det populære friluftsbad i Aalborg vestby.

- Jeg bor ikke i Aalborg, men jeg får næsten helt lyst til at flytte hertil, når man oplever så lækkert et sted som det her, siger 20-årige Carla Mikkelsen, der er på besøg hos en veninde i byen, men som skal læse økonomi på Aarhus Universitet efter sommeren.

Også i dag forventes masser af varme mellem 28 og 33 grader, og solen vil skinne hele dagen, så husk at smøre solcreme på, hvis du skal ud at lufte badebukserne.

Til gengæld behøver du ikke at tage forhold for solen på torsdag, hvor der er meldt skyet vejr og faldende temperaturer. Der er endda en lillebitte risiko for lokale regnbyger, så du skal måske overveje at bevæbne dig med en regnjakke eller en paraply, før du bevæger dig udenfor.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...