Samtidig bliver forretningen til Matas Life - et helt nyt beauty- og butikskoncept. Se her hvor og hvornår

AALBORG: Du skal ikke gå ret langt for at finde den nye Matas, når den nuværende forretning i Bispensgade flytter i nyrenoverede lokaler - du skal blot krydse gågaden til forretningen, hvor Samsøe og Samsøe lå indtil for nylig.

Og nyhederne stopper ikke her - for det bliver også et goddag til et helt nyt butiks- og oplevelseskoncept; Matas Life.

- Vores kunder har i dag nogle helt andre forventninger til deres oplevelser i butikker. Det er ikke nok bare at have en butik på gågaden, nogle gode varer og så selvfølgelig dygtige ansatte og god rådgivning, siger Rikke Dupont, der bliver butikschef for den nye Matas Life, i en pressemeddelelse.

- Vores kunder vil have en individuel oplevelse, hvor der er plads til, at de kan få det præcis, som de vil have det – hvad enten de er ude for at blive inspireret, eller de bare vil lave en god og hurtig handel.

I dag ligger Matas i Bispensgade her i nummer 3. Privatfoto

I den nye Matas Life-forretning bliver det nemmere at finde rundt, og selve indretningen er noget helt andet, end man tidligere har set i Matas-butikkerne.

- Vi tror på, at vi kan give kunderne en langt mere skræddersyet oplevelse ved, at de kan gå på oplevelse og få noget, de ikke kan få foran skærmen derhjemme eller i supermarkedet. Vi har derfor lavet faste områder til for eksempel make-up, hår eller styling, siger Rikke Dupont.

Snart åbner den nye Matas Life her i Bispensgade 4, hvor Samsøe & Samsøe lå indtil for nylig. Privatfoto

Ligesom de andre nye Matas Life konceptbutikker, får den helt nye butik i Bispensgade et fast kasseområde. Det betyder, at de kunder, der kun har kort tid til at handle og ved præcist, hvad de vil have, kan gå direkte til nogle fast betjente kasser. I dag er kasserne i en almindelig Matas-forretning fordelt rundt omkring i butikken.

Samtidig bliver der også indført mobile kasser, så man kan betale med kreditkort direkte hos materialisten, når man er færdig med at få hjælp.

I forbindelse med åbningen kommer der også en række helt nye produkter på hylderne.

Torsdag 26. marts åbner Matas Life i Bispensgade 4.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...