Den store bamse, som længe har kigget ud på Østre Alle, er nu flyttet østpå

AALBORG: Hver dag, når Mario El-Hajj kører hjem fra arbejde, kører han forbi den store AaB-bamse, som sidder og kigger ud på Østre Allé.

- Jeg synes ikke, den passer ind der. Jeg synes, den skal stå i Aalborg Øst, fortæller han.

Sådan plejede han i hvert fald at tænke. Men nu er tankerne vekslet til handling. Han er selv trofast sponsor for AaB, og han har nu fået opfyldt sit store ønske, at bamsen skal bo på taget af hans nye café på Tornhøjvej i Aalborg Øst.

Sarah Thun
Bamsen sidder helt perfekt på det flade tag på caféen og hilser på de forbipasserende. Privatfoto

I fredags havde han nemlig besøg af firmaet Eco2light, som skulle hjælpe med at sætte lys op i caféen, som skal åbne til januar. Og netop Eco2light har lavet bamsen og havde den til at stå på deres tag på butikken på Gørtlervej indtil mandag morgen.

- Jeg sagde til ham, at den bamse, den skal simpelthen herud og stå, og så tog vi en snak frem og tilbage om, hvordan det kunne lade sig gøre, fortæller Mario El-Hajj, som er indehaver af Bogø Sandwich og Wasabi Sushi.

En rigtig god pris

Han fortæller, at der skulle ringes frem og tilbage til chefen på Eco2light en del gange, før handlen var i hus, og han fortæller, at han fik bamsen til en rigtig god pris: 45.000 gode danske kroner.

- Der blev handlet meget frem og tilbage, og da vi var blevet enige, sagde jeg, at så skulle jeg også have den mandag - der er ingen kære mor her, griner Mario El-Hajj.

Som trofast støtte og sponsor for superligaholdet AaB er han glad for at kunne vise sin støtte med den store bamse. Og så skal man heller ikke kimse af den reklameværdi, bamsen har.

- Der har allerede været rigtig mange forbi, som har taget billeder. Og den sidder bare så godt der på det flade tag. Her passer den rigtig godt ind, fortæller han.

Bamsen sidder og hilser på de forbikørende på Humlebakken fra sin plads på Café Tornhøj, som åbner på Tornhøjvej 4 til januar.

Du kan se en lille video af flytningen i videoen herunder:

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...