Wakeboardere, vandhunde og andre med hang til vand under fødderne kan allerede nu glæde sig til åbningsdagen i Aalborg Cable Park

AALBORG: Vandhunde m/k i alle aldre kan allerede nu begynde at glæde sig til lørdag den 6. april, for så er det blevet tid til at lufte såvel sig selv som sit udstyr i Aalborg Havn.

Wakeboarderne har nemlig indbudt til officiel åbningsdag i Aalborg Cable Park, og sæsonpremieren er som altid imødeset med ganske stor spænding.

Hvis man ellers har ligget underdrejet med hensyn til wakeboard sportens glæder her i de kolde vintermåneder, så er der al mulig grund til at møde op og igen få vand under både bræt og fødder.

Torben O. Andersen
Aalborg Cable Park har opstillet to kabelbaner i bassinet, der trækker wakeboarderen rundt med en topfart på ca. 30 km/t, og her er det Rebecca Bon, der glider hen over vandet. Arkivfoto: Lars Pauli

Klubben lover på forhånd, at det bliver en helt fantastisk sæson her i 2019 med masser af nye tricks, nye venskaber, kolde øl og uanede mængder grillmad.

Ovennævnte udmelding skal således være med til at lokke folk af huse, og mon ikke det lykkes ganske godt lørdag den 6. april, hvor festlighederne begynder allerede klokken 14.00 i parken - nærmere bestemt Østre Havnepark 16 i Aalborg.

Programmet for åbningsdagen byder udover åbningstale også på både dåb og indvielse af klubbens nye "obstical" - læs forhindring - samt et spændende og medrivende wakeboard show.

Torben O. Andersen
Der er masser af plads at boltre sig på i bassinet i Østre Havnepark i Aalborg, og klubben forventer et stort rykind på åbningsdagen lørdag den 6. april. Arkivfoto: Lars Pauli

Aalborg Cable Park er en klub, der tilbyder alskens vandsportsaktiviteter med wakeboard i fokus.

Og hvis man ikke lige ved det, så er det at stå på et wakeboard stort set det samme som at stå på et snowboard - forskellen er såmænd bare, om det foregår på vand eller sne.

Så hop ud i det og flyv på vandet i stedet for blot at gå...

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...