Living-Room vil være landsdækkende indenfor få år

AALBORG: John Faxe Jensen og møbel- og livsstilsbutik.

Måske ikke lige to emner, man kan forestille sig i samme sætning. Men ikke desto mindre har fodboldlegenden kastet sig ud i et møbeleventyr, som investor i den hastigt voksende kæde Living-Room.

Og nu kan du også snart her i Aalborg gå på opdagelse i Living-Rooms univers af det, de kalder kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser. Fredag 30. oktober er kæden nemlig klar med en ny butik på Nibevej 20, skriver de i en pressemeddelelse.

Butikken i Skalborg er kædens tredje, og det går i det hele taget stærkt for møbel- og livsstil-universet. Living-Room åbnede sin første butik i Odense i marts stort set samtidig med, at Danmark blev lukket ned. Fra dag et er det gået godt, og derfor har man siden åbnet endnu en butik i Taastrup, og nu er turen altså også kommet til Aalborg.

Kæden har ambitioner om at åbne flere nye forretninger de kommende måneder. PR-foto

- Grundet den store opmærksomhed, vi allerede har oplevet i Odense og Taastrup, åbner vi endnu en livsstil- og møbelbutik i Aalborg. På den korte bane er det målet at udvide med yderligere tre-fire butikker i landets største byer indenfor de kommende 12 måneder, siger administrerende direktør i Living-Room Michael Krarup.

Ifølge pressemeddelelsen vil John Faxe Jensen, som altså er investor i kæden, være med til åbningen 30. oktober.

- Jeg er meget imponeret over den fantastiske start Living-Room allerede har fået i Odense og Taastrup, og jeg glæder mig til at kunne følge butikken i Aalborg tæt. Jeg er først og fremmest investor, men jeg vil selvfølgelig hjælpe alt, hvad jeg kan inden for branding og kommunikation og bringe mit netværk i spil, siger han.

Living-Room har en ambition om at opbygge en landsdækkende møbelkæde og nethandel med kvalitetsmøbler og brugskunst til landets laveste priser indenfor en fem-årig periode.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...