Marcus Delfer guider dig til aktiviteter i byen de kommende dage

AALBORG: Ugen har for rigtig manges vedkommende budt på en tiltrængt efterårsferie, hvilket man også har kunnet fornemme rundt omkring i byens kroge.

Foran os står en ugentlig begivenhed, der ikke er betinget af, hvor meget ferie man har opsparet, har til gode eller økonomisk grundlag for at afvikle, nemlig weekenden. Hvad skal du lave?

Vi har samlet tre bud på nogle arrangementer, du kan opleve alene, med en ven/veninde eller for hele familien.

Rigtig god weekend!

Fredag: Alle mand på tribunerne

Det skal desværre ikke være nogen hemmelighed, at formen halter en smule hos byens bedste fodboldhold, der stadig arbejder på at finde takt og tone. Men fodbold er en holdsport, og drengene har brug for støtte i med- og modgang, så fredag aften er der god grund til at tage på stadion, stå tæt, synge i kor og holde fanen højt, når fynboerne fra OB gæster Aalborg Portland Park.

Kampene mod OB har ikke ry for at være en dans på roser, men i særdeleshed heller ikke det modsatte. Tag en ven under armen, så I kan holde varmen og syng for de tre point!

Hvad - AaB vs. OB

Hvor og hvornår - Aalborg Portland Park, Harald Jensens Vej 9. Fredag kl. 18.30

Hvor meget - Billetter koster fra; Børn 50,- Pensionister 80,- og Voksne 125,- + evt. gebyr

Marcus Delfer
Lørdag kan du blive lidt klogere på, hvad Aalborg Historiske Museum rummer. Arkivfoto: Lasse Sand

Lørdag: Rundvisning på museet

Hverdagen kan til tider godt være en travl affære. Hvornår stoppede du sidst op, og tænkte på hvordan byen tog sig ud for flere generationer siden?

Nu på lørdag er der en god grund til at gå på opdagelse tilbage i tiden, når Aalborg Historiske Museum inviterer til rundvisning på museet. Mens du bliver guidet rundt på museets gulve, vil du få fortalt forskellige anekdoter og historier fra Aalborgs historie, der strækker sig over 1200 år. Bliv klogere på Sønderholmdamen fra Jernalderen, se hvordan en stue fra rennæsancen blev indrettet, men det stopper ikke her. Rundvisningen byder selvfølgelig også på en dybere indsigt fra tiden med de mange industrivirksomheder, Aalborg under besættelsen og meget mere!

Hvad - Rundvisning på Aalborg Historiske Museum

Hvor og hvornår - Aalborg Historiske Museum, Algade 48. Den tredje lørdag i hver måned kl. 11-12

Hvor meget - 40 kr. og så har du også adgang til museet resten af dagen

Marcus Delfer
Salling Rooftop har jævnligt koncerter - søndag er det med Christine Aggerholm. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Søndag: Musik på Salling Rooftop

Salling Rooftop har netop havde vundet en arkitekturpris, da den blev præmieret af kommunen til Arkitekturens dag. Og arkitekturen er flot ja, men nu på søndag er der flere gode grunde til at besøge tagtoppen, når der også spilles livemusik.

Det er den unge og yndefulde Christine Aggerholm, der med sine blot 20 år har formået at finde sin egen stil indenfor soul-genren med en knivspids af det urbane musik. I løbet af den seneste tid har hun udgivet fire sange på Spotify, der alle har fået velfortjent opmærksomhed, så nyd en tur til toppen på taget med tonerne fra Christine Aggerholm.

Hvad - Koncert med Christine Aggerholm på Salling Rooftop

Hvor og hvornår - Salling Rooftop, søndag kl. 15

Hvor meget - Koncerten er gratis

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...