Martin Bak og Tobias Hjørringgaard Kristensen vil gøre det endnu mere sjovt at spille fodbold i haven - for både børn og voksne. Foto: Martin Damgård
Shopping

Fodboldmål, kegler og bolde: Iværksættere står bag ny webshop

Tanken er at gøre din helt egen hjemmebane både sjovere og bedre at spille på

20. januar 2021 kl. 09:48

AALBORG: Har du også været på udkig efter et fodboldmål i den helt rigtige størrelse - eller fodboldudstyr til hjemmebanen i haven i det hele taget? Så kan der være hjælp at hente i en helt ny webshop, der netop har set dagens lys. Med egne ord ønsker Lukaki.dk nemlig at gøre din hjemmebane både bedre og sjovere at spille på.

Du finder masser af fodboldudstyr i den nye webshop. Foto: Martin Damgård

Det er 36-årige Martin Bak og 10 år yngre Tobias Hjørringgaard Kristensen, der har taget initiativet. De mødtes i efteråret, da de kom i samme studiegruppe på UCN, hvor de læser finansøkonomi.

- Vi er begge interesseret i både fodbold og iværksætteri, og vi vil gerne lave noget, der giver mening for os sideløbende med studiet. Og jeg havde i forvejen overvejet at lave noget med at sælge fodboldudstyr, siger Martin Bak.

Tobias Hjørringgaard Kristensen og Martin Bak har begge været interesseret i fodbold, siden de var børn. Foto: Martin Damgård

- Jeg havde selv været på udkig efter små fodboldmål, men kunne ikke finde nogen i den rigtige størrelse, så jeg lavede dem selv. Jeg fik to mål i overskud og satte dem til salg i Den Blå Avis. Og der var stor interesse med det sammen, og flere spurgte også, om jeg kunne lave mål i andre størrelser.

Det er dog ikke fodboldmål fra Martin Baks hånd, du kan købe i webshoppen sammen med eksempelvis bolde, kegler, handsker og dommersæt.

De to iværksættere har lavet aftale med en leverandør - og planen er snarest at lave flere aftaler, så der kommer yderligere op mod 60 nye varenumre.

Lukaki.dk er netop åbnet, og med tiden kommer der endnu mere fodboldudstyr, som du kan købe. Foto: Martin Damgård

Igennem personlige erfaringer, passion, indlevelse og tanker omkring hvad der kan gøre det lidt sjovere at spille en omgang fodbold med børnene i haven - udvælges vores produkter, skriver de på hjemmesiden.

For både Martin Bak og Tobias Hjørringgaard Kristensen er det vigtigt, at deres projekt giver mening.

- Vi laver noget, der kommer fra hjertet. For os giver det her mening på et dybere plan - at vi kan få flere børn og unge til at dyrke idræt på egen hjemmebane og gerne sammen med deres forældre. Vi vil gerne fremme, at flere forældre er med i legen og er til stede i det og har det sammen med børnene, siger Martin Bak.

- Børn og motion er et vigtigt omdrejningspunkt for os, derfor har vi også besluttet, at 20 procent af et eventuelt overskud skal gå til Børns Vilkår.

Tobias Hjørringgaard Kristensen og Martin Bak bruger også arbejdet med webshoppen til at samle erfaringer, som de kan bruge i forbindelse med deres uddannelse til finansøkonomer. Foto: Martin Damgård

I første omgang håber de to studiekammerater, at brugerne tager godt imod webshoppen, og at det på sigt kommer til at gå så godt, at det kan gøre det ud for et studiejob.

- Samtidig er hele forløbet med webshoppen også studierelevant for os. Vi er uddannede finansøkonomer om halvandet år, og hvis vi skal rådgive kunder om noget som det her, er det en stor fordel, at vi selv har prøvet det, siger Martin Bak.

Du kan se mere om varerne, tankerne bag osv. her på Lukaki.dk

Annonceret indhold

Nyeste