Shopping

Fødevaremarked blomstrer op igen til foråret

Større synlighed og et bredere udvalg af delikatesser skal tiltrække flere besøgende, når fødevaremarkedet ved Streetfood, efter planen, vågner fra vinterhi den 5. april 2018.

10. januar 2018 kl. 12:11

AALBORG: Talsmand for torveholderne, Ostemanden fra Vindblæs, Thomas Zimmermann, er ikke bleg for at vende pegefingeren indad, i forhold til den dalende interesse og faldende omsætning som fødevaremarkedet oplevede i takt med, at temperaturen faldt sidste år:

- Vi må bare blankt erkende, at vi ikke har skabt synlighed nok omkring fødevaremarkedet. Når vi igen slår dørene op, så bliver det med mere larm.

Mere leben og flere torveholdere

Der er flere idéer i støbeskeen, der skal få aalborggensere og opland til Skudehavnen.

Thomas Zimmermann forestiller sig blandt andet, at fødevaremarkedet kan indlede et tættere samarbejde med Streetfood omkring events og konkurrencer.

- Vi torveholdere har også snakket om, at vi kan bruge udendørsarealerne for på den måde, at skabe mere liv og larm i forbindelse med fødevaremarkedet.

Du kan fylde indkøbskurven med blandt andet ost, kød, sylterier, sund slik og andre lækkerier fra små uafhængige leverandører. Torben Zimmermann ser gerne, at der kommer endnu flere torveholdere til.

- Vi kunne godt bruge en bager og en fiskemand, der sælger friske nordjyske fisk så som rødspætter og torsk.

Usikker fremtid

Thomas Zimmermand er forsigtig i forhold til fremtidsprognoserne.

- Det vil som udgangspunkt blive en forsøgsperiode, der strækker sig hen over sommermånederne. Der er ingen hemmelighed, at det ikke har løbet rundt endnu. Vi håber selvfølgelig, at kunderne finder vej til Vestbyen.

Fødevaremarkedet åbner den første torsdag efter påske, og holder herefter åbent hver torsdag fra kl. 16.00-19:00.

Annonceret indhold

Nyeste