Foreningen Vesttribunen varmer op til den vigtige kamp mellem AaB og Midtjylland i Street Food på Skudehavnsvej

AALBORG: Først et godt måltid og så en god fodboldkamp med AaB som vinder...

Hvis ovenstående er en lækker og spiselig menu, der tiltaler dig, så skal du såmænd blot indfinde dig i Street Food på Skudehavnsvej i Aalborg's vestby nu på søndag den 3. november.

For så deltager du i et arrangement, der er stablet på benene af Foreningen Vesttribunen, og som skal være med til at fungere som opvarmning til den på papiret særdeles spændende fodboldkamp mellem AaB og FC Midtjylland.

Opgøret fløjtes i gang på Aalborg Portland Park klokken 16.00.

Torben O. Andersen
Uden mad og drikke dur helten som bekendt ikke - så mød endelig op i Street Food på søndag for at fylde depoterne op forud for Superliga-opgøret mellem AaB og FC Midtjylland. Arkivfoto: Torben Hansen

Michael Meelsen, der er stifter af Foreningen Vesttribunen, der har til formål at støtte AaB, oplyser til aalborg:nu, at arrangementet begynder klokken 10.30 i Street Food.

- Man kan få stillet sin sult og tørst i diverse madboder, ligesom der også er mulighed for at købe f.eks. fan relateret tøj og diverse merchandise.

Michael Meelsen fortæller videre, at der også bliver lavet en podcast på stedet, og endvidere så deltager multikunstneren Jonny Hefty også på søndag, hvor han på en opstillet væg skal kreere AaB-graffiti.

Michael Meelsen:

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi ser skævt til FC Midtjylland, for nu at sige det lidt mildt, så vi håber, at rigtig mange tager imod vores invitation og tropper op til arrangementet. Vi regner med at fortsætte til stadion ved ca. 15-tiden.

Ved et lignende arrangement i fjor var der ca. 400 deltagere, og Michael Meelsen håber at kunne nå op på ca. 500 på søndag.

Og naturligvis vinder AaB kampen - hvis nogen ellers skulle være i tvivl om udfaldet...

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...