Yes - IKEA er kommet godt i gang, nu hvor du igen kan besøge varehuset uden tidsbestilling, konstaterer en tilfreds varehuschef, Peter Elmose. Foto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>
Shopping

Første dag i IKEA uden tidsbestilling: Sådan gik det

Møbler og boligtilbehør har været savnet hos kunderne, oplever varehuschef

13. april 2021 kl. 15:45

AALBORG: En fredelig genåbning. Det er konklusionen tirsdag ved middagstid på dagen, hvor IKEA i City Syd igen slog dørene op for kunder uden tidsbestilling.

Og det er en tilfreds varehuschef aalborg:nu møder, mens der er 450 kunder i møbelhuset - på en normal, travl dag er der omkring 1500.

Ved middagstid var der fin plads på parkeringspladsen. Foto Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

- Jeg er meget glad. Det går stille og roligt, og vi kan se, at vores gæster har savnet at kunne gå direkte ind og købe møbler og boligtilbehør, siger varehuschef Peter Elmose.

- Og vi er alle glade for, at vi nu kan tage imod flere gæster. Det her er første skridt på vej tilbage til en normal hverdag for os som møbel- og boligvarehus. Vi holder af vores kunder, og vi glæder os til igen at hjælpe med at give dem gode oplevelser, og være med til at hjælpe dem med møbler og tilbehør til hjemmet.

Selv om genåbningen uden tidsbestilling er kommet godt fra start, er Peter Elmose ikke i tvivl om, at antallet af gæster bliver større hen mod - og i - weekenden.

Endelig åbent igen, mange benyttede tirsdagen til en tur i IKEA. Foto Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

- Derfor opfordrer vi også til, at man ikke kommer for mange sammen, og at man bruger ydertidspunkterne i vores åbningstider, siger Peter Elmose.

- Vi skal huske, at corona stadig er her, og IKEA skal være et sikkert, godt og trygt sted for både gæster og medarbejdere. Derfor skal man også stadig huske mundbind, at overholde afstandskrav og spritte hænder. For eksempel har vi flere end 50 spritstandere inde i varehuset.

I alt må der maksimalt være 2279 kunder i IKEA af gangen.

Herunder kan du se, hvad der åbnede tirsdag d. 13. april, og hvilke steder i Aalborg, der fortsat må vente lidt endnu før de slår dørene op.

Grafik: Christian Made Hagelskær

Du kan læse mere om åbningstider mm. her på IKEA Aalborgs hjemmeside

Annonceret indhold

Nyeste