Du kan blandt andet se frem til sten, fossiler og smykker

AALBORG: Er du vild med sten, krystaller eller fossiler? Så kan du godt begynde at glæde dig til, at en helt ny messe byder indenfor i Aalborg.

Det er indehaveren af garagebutikken Vejgaard Sten, Sina Jolandeh, der står bag Aalborg Krystal- og Smykkemesse.

- Jeg har selv en kæmpe passion for sten og krystaller, og jeg er fascineret af deres mange former og farver, siger han.

- Og de appelleer til mange mennesker, både som almindelige smykker og spirituelt. Selv er jeg mest fascineret af geologien - det er utroligt, at noget så naturligt kan være så smukt.

Det er første gang, messen med sine omkring 30 stadeholdere finder sted.

- Det var oprindeligt tanken, at arrangementet skulle have et mere internationalt præg, men det har corona sat en stopper for. Jeg håber dog stadig, at nogle af de udenlandske stadeholdere kan være med, siger Sina Jolandeh.

- Jeg vil gerne, at der trods alt sker noget, og så bliver det bare en mindre messe nu - og en større når vi vender tilbage næste gang.

Han understreger, at krystal- og smykkemessen henvender sig til alle aldre.

- På messer oplever jeg, at børn generelt er tiltrukket af stenene, mens mænd ofte søger mod meteoritter og fossiler, og kvinderne især har blik for smykker og sted.

Sina Jolandeh håber på 1000-1500 besøgende i de to dage, krystal- og smykkemessen varer, og understreger i den forbindelse, at alle retningslinjer fra myndighederne naturligvis bliver overholdt.

Aalborg Krystal- og Smykkemesse finder sted 5. og 6. september i KFUM Hallen - begge dage fra klokken 10 til 17.

Du kan læse mere om begivenheden her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...