Se her hvornår du igen kan gå på udkig blandt 100.000 lp'er

AALBORG: Nu kan du snart gå på jagt efter lige præcis den lp, du mangler i samlingen - og endda blandt op mod 100.000 plader.

For første gang i to år vender Pladebørs - som vi kender den med køb, salg og byt - nemlig tilbage til Kedelhallen. Og det glæder arrangør Heine Søndergaard Andersen, at coronarestriktioner ikke længere forhindrer arrangementet i at folde sig ud.

- Jeg glæder mig meget, det er jo helt vildt at tænke på, at der ikke har været Pladebørs i det her format siden september 2019, siger han.

Tina Larsen
Heine Søndergaard Andersen har tidligere holdt Pladebørs i sin have. Arkivfoto: Claus Søndberg

Heine Søndergaard Andersen har dog inviteret til Pladebørs i den mellemliggende tid - dog i mindre format. Blandt andet en enkelt gang på Huset ligesom han også har stået bag Pinsepladebørs hjemme i sin have.

- Der har jeg kunnet mærke stor interesse. Og det er fortsat, for der har været run på for at få en plads på messen, så alt er udsolgt, og der er venteliste, siger han.

- Setuppet bliver nogenlunde det samme som tidligere med over 100.000 lp'er og musikalske overraskelser - og jeg satser også på at få noget lækkert hi-fi at kigge på, så du kan blive opdateret på den front, hvis du skulle mangle en ny pladespiller.

Tina Larsen
Du kan både købe, sælge og bytte til Pladebørs. Arkivfoto: Jesper Thomasen

Pladebørs finder sted i Kedelhallen i Nordkraft 25. september fra klokken 10 til 15.

- Jeg glæder mig til at forkæle byens plade-entusiaster med et forrygende setup, efter - ja - to års tørke fra Nordkraft, siger Heine Søndergaard Andersen.

Og så kan vi også allerede nu fortælle, at endnu en Pladebørs i Kedelhallen finder sted 2. april næste år.

Du kan læse mere her på Pladebørs' Facebookside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...