Kom med, når varehuschefen viser rundt og løfter sløret for åbningsprogrammet, der løber over fire dage

AALBORG: Føtex i Slotsgade er årgang 1971, og selvom der har været renoveringer og ombygninger undervejs, så er det første gang, at den 47 år gamle forretning har fået så omfattende en make-over, som den, der har været i gang siden før sommerferien, fortæller varehuschef Thomas Nøhr Andersen.

Han og personalet er som forventeligt klar med en åbningsfest.

Åbningsprogrammet tager fart fra 11. oktober og forløber torsdag, fredag, lørdag og søndag med blandt andet snoreklip, konkurrencer, underholdning og gratis rundstykker på programmet.

- Og så får vi blandt andet besøg af stylisten Dennis Knudsen, siger Thomas Nøhr Andersen.

- Mon ikke nok det kommer til at trække en del til.

Anne Helene Kahr Thomsen og Nicolas Cho Meier
Kunderne skal gennem den ny portal her hvor varehuschef Thomas Andersen står og så står de midt i den nye fødevareafdeling, hvor man overskue både grøntafdeling, slagterafdeling og vinafdelingen.

Omfattende ombygning

Ombygningen har først og fremmest haft som formål at åbne den gamle forretning og gøre den mere tidsvarende.

Det betyder, at man har bygget en stor ferskvareportal, der fører ind til en stor samlet afdeling med grøntafdeling, åben slagterafdeling og en stor vinafdeling.

- Vi synes selv, at det giver et rigtigt godt overblik, at man kan kigge fra den ene ende til den anden, bemærker Thomas Andersen, der sammen med sine medarbejdere har haft mulighed for selv at påvirke, hvordan butikken har skulle indrettes.

- Vi har selvfølgelig fået et oplæg fra Salling Group, der har meget erfaring med ombygninger, men vi har faktisk haft ret meget at sige, siger han.

Anne Helene Kahr Thomsen og Nicolas Cho Meier
Kunderne har efter ombygningen mulighed for at kigge ind i slagterafdelingen, hvor slagterne fremtsiller varerne.

Indgangspartiet har ligeledes fået en overhaling, og også bager og Quick Food har haft håndværkere på besøg.

Det samme gælder blandt andet parfume og tekstilafdelingen.

- Den eneste afdeling, der sådan set bare har fået en light renovering er vores bistro, siger Thomas Andersen.

Anne Helene Kahr Thomsen og Nicolas Cho Meier
En ny vinafdeling er også kommet til.

Nyt apotek i butikken

Lige til venstre for indgangen er håndværkerne i fuld gang med at bygge et apotek, der åbner dørene 19. november.

- Det forventer vi os meget af, for vi synes, at det er vigtigt, at kunderne langt henad vejen kan få klaret alle deres indkøb under samme tag, siger Thomas Nøhr Andersen.

Apoteket vil ikke blive betjent af Føtex egne medarbejdere.

- Nej, det er uddannet personale, så kunderne kan få den vejledning i brug af medicin, de har brug for, siger varehuschefen.

Kunder har været forstående

Han synes kunderne har været næsten forbilledligt forstående.

- Vi har forståeligt nok fået mange bemærkninger, der går på, om vi dog ikke snart er færdige med det roderi, siger Thomas Nøhr Andersen. Han medgiver, at sådan en ombygning trækker tænder ud for de ansatte og i særdeleshed kunderne.

Anne Helene Kahr Thomsen og Nicolas Cho Meier
Den store hvide boks bliver til et apotek til november. Det er dog ikke personalet i Føtex, der skal betjene

Han kan til gengæld glæde sig over, at en kundeundersøgelse, en NPS- måling, faktisk viser, at kunderne har haft forståelse for, at byggerodet er et nødvendigt onde for at få en mere tidsvarende butik.

- Det tager vi som udtryk for, at kunderne konstaterer, at vi har rodet, det har taget tid - og bliv nu færdige. Men "thumps up" for projektet, konstaterer varehuschefen.

Thomas Nøhr Andersen glæder sig i det hele taget over, at hele området omkring Magasin, Friis og Føtex nu får mere ro og at byggerodet og håndværkerbilerne forsvinder.

- Der er da ingen tvivl om, at der er mange, der har sukket over de trafikale problemer, de mange ombygninger her i området har medført, men nu håber vi, at alle er med på at se fremad og nyde, hvor godt, det hele er blevet, siger han.

Anne Helene Kahr Thomsen og Nicolas Cho Meier
Medarbejderne glæder sig også til at, den store ombygning er overstået.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...