- Jeg er hjemme, lød det fra Jamie Talbot

AALBORG: Solen bragede ned over parkeringspladsen ved Bilka, hvor scenen til den store X Factor koncert var sat op. Blandt publikum havde der sneget sig flere indkøbsvogne ind, som børnene flittigt hoppede i for at komme op i højden. Den første sanger på scenen var årets nummer 3, Rasmus, og stemningen var fin, da han gik i gang. Dog kan det ikke sammenlignes med jubelbrølet, der brød ud, da Morgenkøterne bød velkommen til Jamie Talbot, der startede med ordene: Aalborg jeg er hjemme!

- Det var mega dejligt at gå på scenen i Aalborg. Jeg har boet her i 28 år, så jeg kan godt tillade mig at sige, jeg er hjemme, og da jeg gjorde det reagerede folk jo også lige med det samme. Det var fedt, fortæller Jamie Talbot.

Camilla Gammelgaard Johansen og Bent Bach

Den nordjyske sanger er meget glad for sin 2. plads ved årets X Factor.

- Jeg havde slet ikke regnet med at komme så langt, og til sidst troede jeg, at jeg ville blive nummer fire. Så jeg er glad for at blive nummer to, fortæller han.

Efter X Factor har han fået mange spillejobs, men han bibeholder stadig rollen i sin fars band "A Be Gees Tribute".

Camilla Gammelgaard Johansen og Bent Bach

- Jeg får rigtig travlt det næste stykke tid, hvor jeg både skal optræde solo og sammen med bandet sideløbende, men jeg glæder mig helt vildt, siger han.

ANRs X Factor koncert er efterhånden blevet en tradition i Aalborg. Faktisk er det 10. gang, at aalborgenserne kan opleve en X Factor koncert.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...