Jensens Bøfhus smed rejerne ud - nu er de kommet ind igen

AALBORG: Man fjerner ikke ustraffet rejecocktail’en fra menukortet. Det har de lært hos Jensens Bøfhus.

Derfor er den folkekære ret nu tilbage på menukortet.

Sidste år fik Jensens Bøfhus den - skulle det vise sig - rigtig dårlige ide at ændre menukortet. Fornyelse, blev det kaldt.

Rejecocktail’en forsvandt - og det gjorde i øvrigt også de råstegte kartofler. Ind kom i stedet bl.a. Serranoskinken og gratineret gedeost.

Svend Ole Jensen
80’er-agtig eller ej. Klassikeren er tilbage. Gedeosten måtte vige for rejerne. Foto Claus Søndberg

- Vi syntes, at rejecocktail var lidt 80’er-agtigt. Men vi må erkende, at det ER en klassiker. Vi kom til at jokke vores loyale kunder over tæerne. Og det var ikke så godt, fortæller Rasmus Tode, der er restaurantchef i Jensens Bøfhus på Nytorv - landets største.

Han var selv en af de personer i bøfhuset, som syntes tiden var inde til fornyelse. Det syntes kunderne ikke, og derfor bliver der nu igen hældt rejer i serveringsglassene, skåret iceberg-salat, hældt skaldyrsdressing over og pyntet med tomatskiver, citronbåde m.v.

Og de råstegte kartofler er også tilbage.

Ud er gledet både Serranoskinken og den gratinerede gedeost. Den koldrøgede laks overlevede.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...