Nu kan du prøve kræfter med en kæmpe, menneskelig bordfodboldbane. Foto. Aalborg Storcenter
Det sker

For børn og barnlige sjæle: Maximum kommer til Aalborg Storcenter

Vind gavekort, prøv retter fra The Grill og få en tur på rodeotyren

08. august 2022 kl. 12:12

AALBORG: Hvad siger du til at prøve en rodeotyr, promillebriller, sumodragter eller en kæmpe menneskelig bordfodboldbane? Det kan du komme til nu - og så endda ganske gratis.

Denne weekend stiller Maximum nemlig en masse sjove aktiviteter op i og udenfor Aalborg Storcenter til glæde for alle aldre. Du kan også vinde gavekort til Happie’s Legeland, bowling, restauranten The Grill og andre gode oplevelser.

Kæmpe menneske-bordfoldbold og rodeotyr

Udenfor kan du prøve det helt store hit for både børn og voksne: Bordfodbold i kæmpeformat. Du spiller det som i et almindeligt bordfodbold, men med dig selv som spiller. Du får en plads på én af stængerne, og du bliver derfor selv én af de små plastik-fodboldspillere, hvor du med garanti får trænet både ben- og lattermuskler.

Midt på Centertorvet kan du konkurrere om at blive den bedste rytter. Hop op på den mekaniske, klassiske rodeotyr og bliv siddende så længe, som du kan. Tyren vipper og drejer, indtil du vælter ned i det bløde oppustelige underlag.

Mød den sjove mascot

Har du småbørn i familien, kan de glæde sig til at hilse på kænguruen Happie. Hun kommer fra Maximum’s populære Happie’s Legeland. Mascotten Happie står klar både lørdag og søndag med kram og high fives til børn og barnlige sjæle. Storcentrets egen mascot Buller kommer selvfølgelig også og hygger sammen med sin bedste veninde Happie.

Udover at dele spændende ting ud til børnene, er der også konkurrencer og flotte præmier i børnehøjde. Der er en masse aktiviteter for børn i alle aldre. De kan f.eks. prøve kræfter med minespil, eller de kan hoppe i én af de sjove sumodragter og dyste mod hinanden.

Smagsoplevelser og juleinspiration

Imens du nyder synet af andre, der falder ned af rodeotyren, kan du smage nogle af de lækre retter, som Maximum’s restaurant The Grill disker op med. Restauranten er kendt for deres store indbydende grillbuffet, og de tager et udpluk af retterne med i weekenden.

Inden vi får set os om, står der julefrokost i kalenderen. Derfor er der på én af standene på Centertorvet julestemning for alle pengene. Tag en snak med de juleglade medarbejdere og få en smagsprøve på årets julefrokost hos Bowl’n’Fun/Maximum.

Hvad: Masser af sjove aktiviteter i samarbejde med Maximum

Hvor: Aalborg Storcenter, på centertorvet og ved gul indgang

Hvornår: Lørdag d. 13. og søndag d. 14. august, kl 11-16 begge dage.

Alle aktiviteter er naturligvis gratis at prøve

Annonceret indhold

Nyeste