Jonas Hütscher-Hejlesen er indehaver af populære Penny Lane på Boulevarden. Mød ham her

AALBORG: Jonas Hütscher-Hejlesen er vant til at arbejde meget - og sommeren er ingen undtagelse. Men næste år bliver det nok til en rigtig sommerferie med hustruen Christina og parrets tre børn

Hvad er du mest stolt af ved at være fra Aalborg?

Dette spørgsmål er jeg slet ikke i tvivl om svaret på. Den udvikling, Aalborg har været igennem bare de sidste 10-15 år, tror jeg ikke, at mange andre byer kan gøre efter. Aalborg er vokset fra at være en stor by til at være en storby med rekordfart.

Urbaniteten i byen er blevet helt unik. Der er plads til alle og alle menneskesyn og forskelligheder accepteres. Antallet af fantastiske spisesteder og kulturtilbud boomer. Dette ser vi bl.a. hos os på Penny Lane, hvor vi har nemmere ved at tiltrække større kunstnere til vores koncerter.

Aalborg er bare en super dejlig by at bo i og jeg tror udviklingen fortsætter.

Hvad viser du dine gæster, når de kommer til byen:

For mig ligger dette spørgsmål ikke til højrebenet, idet jeg ikke kommer så meget ud, hehe.

Tænker i skrivende stund på alt det politisk korrekte, jeg burde skrive, åsom museumsbesøg, lange gåture gennem de gamle gader i Aalborg og måske et fancy restaurantbesøg. Meeen man skal jo også være ærlig. Idet jeg er så meget i midtbyen og bliver fyldt så meget op med indtryk hver dag, er det ærlige svar at næsten alle vores gæster må tage til takke med vores til tider meget rodede hus i Vodskov, til grill, samvær og hygge i haven med ungerne. Her er det til gengæld dejligt at være. Det er nok, hvad det bliver til i øjeblikket. Men man ved jo aldrig, om fremtiden byder på mere kulturelle udflugter.

Hvad er sommer for dig?

Sommer for mig er liv i byen og glade mennesker overalt. I de sidste 15 år har sommerferie ikke stået så højt på listen. Det har handlet mest om arbejde, da det er så vigtigt i vores branche at være der, hvor vores gæster er.

Jeg bliver tit spurgt, hvorfor jeg dag efter dag orker at trave Boulevarden tynd på vores terrasse. Men svaret på det er, at det faktisk giver energi, når livet i byen er så sprudlende, og vi har mange folk i butikken. Så for mig er det slet ikke noget, jeg tænker over.

Jeg vil dog indrømme, at jeg efter at have fået tre børn, begynder at have en længsel efter at tilbringe mere tid med dem. Og det gør ondt helt inde i hjertet, når de græder, fordi de savner en. Men min fantastiske kone Christina sørger altid for, at alt hænger sammen. Hun er helt fantastisk og jeg ved slet ikke, hvordan hun gør det. Så jeg tænker, vi næste år tager en lang sommerferie.

Hvad er dine bedste sommerminder fra Aalborg?

Der er selvfølgelig rigtig mange sommerminder fra min barndom, for jeg er jo vokset op i Vejgård, og der, hvor vi boede, var der altid et hav af børn at leje med. Vi spillede fodbold og legede spark til bøtten til langt ud på aftenen. Det var helt fantastisk. Det var faktisk lidt irriterende, når man skulle på ferie og undvære det. Jeg har også mange fantastiske minder fra ferielandet. Vi har tilbragt rigtig meget tid i sommerhus i Saltum. En af mine drømme er en dag at være så heldig at erhverve mig et sommerhus der. Det vilde være helt fantastisk.

Susanne Justsen
- Skulle jeg på et tidspunkt holde ferie i Aalborg tror jeg egentlig, at jeg bare, som den bonderøv fra Vejgård jeg er, ville være i haven og spille fodbold med ungerne, hygge og tage i skoven, siger Jonas Hütscher-Hejlesen. Foto: Martin Damgård

Hvis du holder ferie her i byen, hvad vil du så lave?

Det er rigtig sjældent, vi holder ferie hjemme, da det bliver for nemt lige at arbejde lidt for meget i ferien. Så vi rejser næsten altid væk. Men jeg vil sige, at en ting jeg elsker rigtig meget ved her, hvor vi bor, i hver fald når man har børn, er Fårup Sommerland. Vi har troligt sæsonkort hvert år og elsker at tage derop. Så pakker vi alt proviant, vi behøver, og har en fantastisk dag. Og specielt efter de to største drenge er blevet så gamle, at de tør alle de vilde rutsjebaner, er det bare blevet endnu sjovere. Tror de første 12 ture i Fårup i år er rundet.

Skulle jeg dog på et tidspunkt holde ferie i Aalborg tror jeg egentlig, at jeg bare, som den bonderøv fra Vejgård jeg er, ville være i haven og spille fodbold med ungerne, hygge og tage i skoven. Det kunne være hyggeligt.

Hvad er dit bedste sommertip til andre?

Bare fordi man kommer med tips til andre, er det jo ikke ensbetydende med, at man selv lever op til dem. Men jeg tror, at mit bedste sommertip til andre er at være i nuet og være sammen - det kunne jeg selv blive meget bedre til. Jeg har fundet ud af, at det, der er vigtigt, ikke nødvendigvis er mega meget tid sammen, men at den tid man er sammen er kvalitetstid.

Jeg tror, det er fløjtende lige meget, hvor man er. Om man er på bloggerøen Mallorca, Maldiverne eller Møn er fuldstændig ligegyldig, hvis bare man er sammen og hygger sig. Jeg synes nogle gange, vi har mere travlt med at dokumentere til facebook og instagram, hvad vi laver, frem for at hygge sig der, hvor man er, sammen med dem, man elsker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...