Traditionen tro kan du sætte tænderne i gratis is, når Paradis åbner for sæsonen

AALBORG: Den første lørdag i marts kan ishungrende aalborgensere glæde sig til at sætte tænderne i delikate is, når Paradis landet over kickstarter issæsonen med gratis is til alle. En event, der tiltrækker mange tusinde isglade danskere hvert år:

- Når foråret kommer, får danskerne lyst til at være mere ude. Dagene bliver længere, humøret bliver løftet, og vi får lyst til is, siger CEO i Paradis Søren Falck Hansen.

Han løfter også sløret for, hvad den kommende issæson byder på af nyheder:

- I år kommer vi til at have ekstra meget fokus på bæredygtighed, særligt i vores emballage. Vi mener, det er vigtigt, at vi også tager vores ansvar i omstillingen til et mere bæredygtigt samfund—og her mener vi, at vores emballage er et godt sted at starte. Det betyder blandt andet, at vi løbende over den kommende sæson introducerer bæredygtig genbrugsemballage i form af komposterbare isbægere, skeer, sugerør, kaffelåg, milkshakebægere samt milkshake-låg. Derudover får vi nye servietter og poser, lavet i genbrugspapir, siger Søren Falck Hansen.

Endnu mere plantebaseret is

Det er ikke det eneste nye, som Paradis er klar med i den nye sæson.

- Vi ved, at rigtig mange af vores kunder efterspørger plantebaseret is. Derfor kommer vi i løbet af 2019 til at introducere endnu flere varianter af plantebaserede is, lavet på vores økologiske havredrik. Blandt andet glæder vi os til at introducere vores kunder for en lækker dobbelt chokolade variant”, siger Søren Falck Hansen og fortsætter:

- Vi ser frem til til at byde alle ishungrende danskere velkommen til endnu en god sæson i Paradis, og håber at se så mange som muligt til vores åbningsfest.

Åbningsfesten hos Paradis afholdes i butikken i Reberbansgade lørdag 2. marts klokken 11-14.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...