Traditionen tro kan du få to kugler, når kæde tager hul på ny sæson

AALBORG: Det er lige så sikkert, som vintergækker og erantis, at Paradis giver gratis is, når foråret er på vej.

I år sker det lørdag 7. marts, hvor butikkerne i Algade og Reberbansgade tager hul på en ny sæson og kvitterer med is, skriver kæden i en pressemeddelelse.

Du kan se frem til at vælge to kugler is blandt Paradis' mange cremede og friskrørte isvarianter mellem klokken 11.00 – 14.00.

- Hos Paradis er denne dag en festdag, som vi glæder os til hvert eneste år. Det er en dag, der markerer slutningen på en lang vinter, hvor vi glæder os til at se vores kollegaer igen, og ikke mindst, hvor vi glæder os til at byde vores gæster velkommen tilbage, siger direktør i Paradis Søren Falck Hansen.

Sæsonstarten plejer at være noget af et tilløbsstykke. Arkivfoto: Claus Søndberg

Det er 15. år i træk, at kæden åbner dørene med gratis is, og for hvert år bliver det et større og større tilløbsstykke.

- Jeg nyder at se, hvordan mange af vores gæster deler denne glæde, hvordan stamgæster gør noget ud af dagen, samler deres familie/venner og tager sammen ned til Paradis for at nyde årets første is. Samtidig er det også en dag, hvor vi er spændte. Spændte på om de nyheder og tiltag, vi har arbejdet på til 2020, bliver taget godt imod, siger direktøren.

Søren Falck Hansen tilføjer, at der kommer til at ske nye ting i isdisken i den kommende sæson.

Hos Paradis har man nemlig arbejdet på at kunne præsentere en række limited edition varianter løbende hele året. Disse limited editions er naturligvis hemmelige indtil lanceringsdagen.

Det ligger dog fast, at Peanut Rock vil være at finde i isdisken på åbningsdagen. Det er en peanut-is på økologisk mælk med italiensk kakao/nøddecreme og ristede hasselnødder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...