Og det bliver tidligere end den dato, der oprindelig var meldt ud

AALBORG: Har du savnet at suse hen over isen på skøjtebanen i midtbyen? Så er her godt nyt, for ventetiden er snart forbi.

Forberedelserne er netop gået i gang, så skøjtebanen snart er klar til at åbne på C.W. Obels Plads. Og det bliver endda tidligere end den dato - 3. december - der oprindeligt var meldt ud.

Tina Larsen
Skøjtebanen bliver brugt flittigt - og af alle aldersgrupper. Arkivfoto: Henrik Louis

- Skøjtebanen åbner fredag 26. november, og vi forventer, at de første kan gå på isen ved middagstid, fortæller Knud-Erik Rasmussen, der er driftsleder i Gigantium og står for opsætningen.

- Vi er lige gået i gang på pladsen. Nu bliver bander og så videre kørt ind, og køleslangerne bliver rullet ud. Hvis alt går som forventet, starter vi kølemaskinen om to uger, og derefter kommer der vand på.

Det er tredje gang, at vi kan få kolde kinder på denne skøjtebane, som blev sat op første gang i 2018.

- Med den er vi ikke så afhængige af vind og vejr som tidligere, for banen har mere kraft til at køle end den gamle, siger Knud-Erik Rasmussen.

Efter en vinter uden skøjtebane på C.W. Obels Plads sidste år - på grund af corona - er vi ikke i tvivl om, at mange glæder sig til gensynet.

- Folk synes, det er hyggeligt, at skøjtebanen ligger her midt i byen. Man kan kombinere at shoppe, skøjte og bruge midtbyen, siger Knud-Erik Rasmussen.

Som tidligere år kan du enten møde op med dine egne skøjter eller leje i det tidsrum, udlejningen er åben. Her kan du også få slebet dine skøjter.

Skøjtebanen lukker igen efter vinterferien i uge 8 næste år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...