Aalborg-restauranten med Michael Miv Pedersen i spidsen besejrede konkurrenterne fra Hotel Amerika i en tæt duel

AALBORG: Finalen i konkurrencen Bedst i Nordjylland blev en duel mellem Aalborg og Hobro, da Restaurant Tabu skulle møde Restaurant Uafhængig fra Hotel Amerika i Hobro.

Restaurant Tabu var på forhånd udråbt som favoritter, men der var alligevel en enorm respekt omkring modstanderne fra Restaurant Uafhængig. De har nemlig overrasket alle med deres hurtigt voksende niveau i konkurrencen.

Camilla Gammelgaard
Der var travlhed og dyb koncentration i køkkenet på Bryghuset Vendia, der dannede rammen for finalen. Foto: Bent Bach

Efter en intens og tæt duel var det alligevel det mere rutinerede hold fra Aalborg, der kunne juble over sejren og titlen 'Bedst i Nordjylland'. Dysten blev vundet 3-1, og trods nederlaget var chefen på Restaurant Uafhængig godt tilfreds.

- Vi er megastolte af vores indsats og det, at vi overhovedet er kommet i finalen. Det viser, at vi i Hobro har andet at byde på end flot natur, siger Peter Lundby Hansen, direktør på Hotel Amerika og Restaurant Uafhængig.

Camilla Gammelgaard
Her er det direktør Peter Lundby Hansen fra Hotel Amerika, der serverer for de mange gæster. Foto: Bent Bach

Hos Tabu var indehaveren utrolig stolt af sin stab.

- De har virkelig gjort det godt, og jeg er sikker på, at de tager det hele med, når de møder på arbejde igen. Det er et kæmpe skulderklap, siger indehaver Michael Miv Pedersen.

Således kan Aalborg nu prale af at have Nordjyllands bedste restaurant. I hvert fald hvis man skal tro dommernes afgørelse.

Camilla Gammelgaard
Der var spænding, inden den endelig afgørelse blev afsløret. Foto: Bent Bach
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...