Mørk blev årets band, Angående Mig årets singer/songwriter

AALBORG: Efter demolytninger, indledende runder og 5 semifinaler på Skråen i Nordkraft, er prismodtagerne fundet af Skråen i Nordkrafts talentkonkurrence for nordjyske rytmiske musikere. 6 bands og 4 singer/songwritere stod klar til at spille om præmier og spillejobs til en værdi af min 60.000 kr. samt ikke mindst æren og muligheden for at gøre indtryk på dommerpanelet som bestod af 20 musikbranchefolk.

Det blev først og fremmest en begivenhedsrig aften med en masse god nordjysk musik og over 400 publikummer i Skråens sal. Til at finde vinderne, samt de rekordhøje antal tillægspræmier havde Skråen samlet et 20 mands stort dommerpanel bestående af bl.a. journalister/skribenter fra Nordjyske, Mig & Aalborg og Musikblogger, booking-agenter fra Skandinavian og københavnske 3rd Tsumani m.fl

Årets Nordjyske Singer/songwriter gik til Angående Mig som gemmer på den nordjyske singer/songwriter Laura Lilholt der med sine ærlige, naive, provokerende tekster og sange gik rent hjem hos både dommerpanel og publikum. Asbjørn Mogstad aka Èn Stærk Mand modtog "Den Rytmiske" band coach pris.

Valget af årets Nordjyske Band blev igen i år en meget tæt affære med 6 velspillende bands som var meget forskellige rent genremæssigt, men det blev Aalborg rockbandet MØRK, som blev valgt og modtog præmier på 10.000 kr. fra Skråen samt en række spillejobs henover sommeren. Daniel Jul og hans band "Dem Fra Jylland" modtog DMFs band coaching pris på 6.000 kr.

- Den 27. udgave af Band Battle er nu overstået og det var en forrygende finale men en masse spændende nordjyske navne og det var fantastisk at se hvor meget energi og arbejde de 10 artister havde lagt i at skulle være klar til at spille til finalen. Der skal der lyde en stor tak til alle som var med og en stor tak til vores samarbejdspartnere, Royal Unibrew, DMF, ANR, Østhimmerlands Ungdomsskole, Aalborg Event, Aalborg Kommune og Den Rytmisk i Nordkraft som har været med til at bidrage til projektet. Der har været stor opbakning til projektet igen i år og nu ser vi frem til at hjælpe vores Band Battle vindere og finalister, så meget vi kan med at komme ud og spille det kommende år, siger projektansvarlig fra Skråen I Nordkraft Søren Kristensen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...