Skriv dagbog, lav en video eller en billedfortælling - stadsarkivet vil høre om dine oplevelser

AALBORG: Den her påske bliver noget helt særligt. Coronakrisen har lagt sin ufestlige hånd over det meste, og mange af de aktiviteter, vi er vant til at lave i påskedagene, må vi skyde en hvid pind efter i år.

Situationen er historisk og ikke set tidligere i verdenshistorien. Derfor er det også vigtigt, at vi beretter om den til fremtiden, lyder det fra Aalborg Stadsarkiv.

- Det vil være herligt om familier, voksne med eller uden børn vil tage sig tid til at reflektere over situationen - kort eller langt. Det er dem, der er i centrum, siger arkivar Bente Jensen.

Arkivet vil med andre ord gerne have os til at dele vores påskeoplevelser anno 2020 med fremtiden ved at lave en beretning om, hvordan vi tackler dagene. Vores tanker om situationen og dens konsekvenser.

Du kan fortælle om, hvordan det er at være væk fra skole, uddannelse eller arbejde. Ikke at kunne se venner, familie, de ældre eller andre, der står dig nær, og hvad du savner allermest.

Beretningen kan være på skrift, som en dagbog, en video eller lyd. Det er helt op til dig, det vigtigste er, at dine tanker bliver bevaret for eftertiden.

Du kan sende din beretning til stadsarkivet på historieaalborg@aalborg.dk

Man kan også dele coronafotos med arkivet på Instagram ved at bruge hashtagget #coronaaalborg2020 eller i facebookgruppen HistorieAalborg.

Stadsarkivet indsamler ikke til arkivet eller deler dine tekster, fotos eller video uden at lave en aftale.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...