Shoppingcenter holder fire dages fest for at fejre enden på den store ombygning og Magasins åbning

AALBORG: Det bliver fejret med fuld musik, lækkerier, gaver, gratis treats, kreative workshops og meget mere, når Friis Shoppingcenter efter en gennemgribende ombygning inviterer til Grand Opening fra torsdag til søndag i næste uge.

Alle butikker i centeret har nu åbent om søndagen, og alle fire dage er der planlagt en række spændende aktiviteter - alt sammen gratis for alle, der har lyst til at kigge forbi for at opleve feststemningen og se, hvor flot Friis er blevet.

Særligt torsdag 20. september, hvor Magasin åbner som en del af Friis Shoppingcenter, er der fuld tryk på programmet, skriver centret i en pressemeddelelse. Her vil der blandt andet være mulighed for at få lagt makeup og neglelak af Matas’ eksperter, og der uddeles blomster til 200 heldige Grand Opening-besøgende. Endelig vil der også være musikalske indslag på dagen, hvor både DJ’s og lokale up-and-coming musiktalenter sørger for, at stemningen er helt i top blandt de shoppeglade nordjyder. Det lokalkendte blomstertalent Jonas Jensen laver et inspirerende show, hvor han laver flotte efterårsbuketter og giver inspiration til at dekorere hjemmet med smukke blade og blomster.  

De øvrige dage vil ligeledes være spækket med aktiviteter for både store og små med bl.a. konkurrencer, ølsmagning i samarbejde med Thisted Bryghus, gratis hårstyling med Poul M, uddeling af 1.000 minicupcakes og meget mere. Blandt andet vil der om søndagen være arrangeret en kreativ workshop for børnene, som kan prøve kræfter med at lave deres egne efterårsdekorationer. Alle fire dage fragter Friis’ cykeltaxa kunderne rundt i byen.

Center Manager i Friis Shoppingcenter, Lotte Vestergaard Skou, glæder sig stort til at byde aalborgenserne indenfor i et shoppingcenter, som ikke længere bærer præg af ombygning:

- Det bliver en kæmpe fest for os i Friis, for vi har længe planlagt alle disse events, oplevelser og gaver til kunderne, som vi glæder os enormt meget til at fyre af på én gang. Samtidig vil hele Friis Shoppingcenter gerne bakke op om Magasins åbning, og det viser vi ved at markere den fælles indvielse af de nye lokaler i alle butikkerne og i hele centeret. Vi glæder os så meget til at vise det nye Friis frem fra sin bedste side og håber selvfølgelig, at alle vores mange gode kunder vil tage godt imod det og sørge for at kigge forbi for at opleve det hele.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...