Elektronikkæde lægger op til et brag af en åbningsfest

AALBORG: Alt er lagt an på, at det vil myldre ind med tusindvis af købelystne nordjyder, når Power snart slår dørene op i Aalborg.

Der er bestilt forplejning, drikkevarer, højttaleranlæg, og grillen bliver kørt frem, så de mange ventende kan få noget at spise og drikke.

- Der kommer altid rigtig mange til vores åbninger, og det skal være en rigtig festdag ikke kun for os, men i høj grad også for kunderne, siger adm. direktør i elektronik- og hvidevarekæden Jesper Boysen.

Katrine Schousboe
De sidste indretningsmæssige detaljer er i disse dage ved at falde på plads i butikken på Løven. Foto: Martin Damgård

I alt forventer kæden, at flere end 1000 vil ligge i kø fra morgenstunden, når den nye butik på Løven 25A, åbner for nysgerrige på næste fredag, 23. august, kl. 07.

- Vi vil selvfølgelig sørge for, at der er nogle slagtilbud, som det er værd at ligge i kø efter, siger han uden dog af konkurrencehensyn at ville afsløre nøjagtig, hvad lokkemaden er.

En del af setuppet på åbningsdagen bliver et højttaleranlæg, som vil fortælle de mange i køen, hvornår en vare er udsolgt eller om eventuelle erstatningsvarer.

- Det skal jo ikke være sådan, at man i timevis ligger og venter på noget og så føler sig snydt, fordi der er udsolgt, når man når frem til kassen, siger han.

I løbet af den kommende uge sender Power flere end 210.000 åbningstilbudsaviser ud i hele Nordjylland.

- Med Powers etablering i Aalborg skrues der nu op for konkurrencen og ned for priserne i det nordjyske. Butikken har et stort opland, så vi forventer både på fredag og i fremtiden, at mange pris- og kvalitetsbevidste nordjyder besøger vores butik for at gøre en ekstraordinær god handel, siger Jesper Boysen.

Kæden lover, at du allerede fra i morgen, torsdag, kan lure på Powers hjemmeside, hvad åbningstilbuddene er.

Katrine Schousboe
Direktør for elektronik- og hvidevarekæden Jesper Boysen forventer at op mod 10.000 nordjyderne vil deltage i butikkens åbningsfest. Foto: Martin Damgård
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...