Jes Asmussen håber på, at han igen kan komme til at dyrke fotografi på hobbyplan. Foto: Line Ettinger Julsgaard
Mennesker

Fotohandleren lukker efter 17 år - nu tager han stor beslutning

Jes Asmussen har sagt ja til at pleje forretningslivet i Aalborg midtby - men han må ofre sin egen butik

04. maj 2022 kl. 19:16

AALBORG: På hjørnet af Boulevarden og Vingårdsgade ligger fotohandleren Click.

Bag disken finder du Jes Asmussen - lidt endnu i hvert fald. For efter 17 år som indehaver af Click i Aalborg skal der nu ske noget helt nyt i hans arbejdsliv.

Jes Asmussen vælger nemlig i en alder af 58 år at lave lidt af en drejning i sin karriere med en ny stilling som City Manager for Aalborg City.

- Jeg har altid været glad for at have butikken, så jeg vælger ikke jobbet som fotohandler fra, men jeg synes, det har været så spændende at være en del af bestyrelsen i Aalborg City, at jeg nu har takket ja til det nye job, understreger Jes Asmussen.

Døren indtil Click står åbent et par måneder endnu. Foto: Line Ettinger Julsgaard

Nye udfordringer venter

Som bestyrelsesmedlem af Aalborg City har han fået lov at snuse lidt til duften i bageriet. Og nu har han altså sagt ja til en meget mere fremtrædende rolle i Aalborg City.

Som City Manager skal han på mange måder pleje forretningslivet i Aalborg - og det betyder, at hans egen forretning må lukke.

- Det er mærkeligt at lukke efter så mange år. Jeg har masser af stamkunder, som jeg har fulgt i årenes løb, siger Jes Asmussen.

Det nye job består i at værne om det levende butiksliv i Aalborg, skabe netværk, samarbejder og ikke mindst sammenhold på tværs af forretningslivet i Aalborg midtby.

- Jeg betragter os lidt som et storcenter uden tag. Vi skal stå sammen i byen, siger han.

Håber foto bliver en hobby igen

Du kan fortsat besøge fotobutikken i maj og juni - men så er det nok også ved at være slut i den gamle fotohandler.

- Det betyder, at jeg lægger fotografiet bag mig sådan rent professionelt. Men man kan da håbe på, at det kan blive en hobby igen, hvor jeg får lyst til at åbne en photoshop derhjemme. Det er jo lidt ligesom maleren, der mangler at male derhjemme, griner Jes Asmussen.

Han løfter i samme ombæring sløret for, at der i løbet af juni vil komme ophørsudsalg i Click.

- Vi har ikke nogen, der står og er klar til at overtage fotobutikken, og det forventer jeg heller ikke kommer til at ske, lyder det fra fotohandleren.

Annonceret indhold

Nyeste