Et sted lukker og åbningsdagene ændres to steder i Aalborg

AALBORG: Region Nordjylland nedjusterer testkapaciteten i stort set hele regionen. Det sker som følge af den nationale nedskaleringsplan, hvor man på landsplan skalerer ned til 300.000 hurtigtest om dagen. Det skriver Region Nordjylland i en pressemeddelelse.

- Her i Nordjylland betyder det, at vi lukker ned for en del dage med test på de steder, hvor testbehovet i forvejen er mindst, og hvor der ikke længere foretages særlig mange podninger. Der er stadig som udgangspunkt maksimalt 20 kilometer til det nærmeste teststed, så det stadig er let for nordjyderne at lade sig teste, hvis man har behovet, siger Lone Sondrup.

I Aalborg betyder det helt konkret, at et hurtigtestcenter lukker, mens to andre teststeder i Aalborg og Nørresundby ændrer åbningsdage.

Testcenteret på Trekanten i Aalborg Øst lukker helt. Samtidig vil testcenteret ved Vejgaard Bymidte kun have åbent mandag, torsdag og fredag, mens testcenteret ved Idrætscenteret i Nørresundby på Lerumbakken være åbent tirsdag, onsdag og fredag. Ændringerne træder i kraft allerede 2. august.

Du kan læse mere om de enkelte hurtigteststeder og deres åbningstider her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...