Sommerpakke betyder, du kan spare på entréen de kommende uger

AALBORG: Skoler og uddannelsesinstitutioner har ringet ud til sommerferie. Og er du en af de heldige, der kan nyde friheden, så er der masser at foretage sig over de kommende uger.

Spillestederne har så småt sat gang i koncertprogrammerne igen, og som en del af regeringens sommerpakke er museer og kulturinstitutioner klar med nedsatte entrépriser.

Et af de steder, hvor du den kommende tid kan spare en klækkelig skilling på billetten, er Aalborg Zoo. Allerede fra i dag, lørdag 27, juni, er priserne på entrébilletter til både børn og voksne sat ned til det halve som følge af sommerpakken.

Katrine Schousboe
Tilbuddet om billig entre gælder til og med 9. august. Arkivfoto: Bente Poder

Hos zoo er man glade for muligheden for at kunne tilbyde billigere entrépriser, og man kan fint håndtere det, også selv om de billigere billetter skulle få flere til at finde vej til parken, understreger kommunikationskonsulent Helle Justesen.

- Vi ved, hvor der er risiko for, at gæsterne klumper sammen og har derfor taget forskellige forholdsregler, siger hun og tilføjer, at man nøje følger myndighedernes retningslinjer og selvfølgelig opfordrer til, at man husker at holde afstand.

Tilbuddet om at købe entré til nedsat pris gælder til og med 9. august, og det kan ikke kombineres med andre rabatter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...