Helge Engelbrecht spiller sammen med sit 11-mands orkester  i AKKC 5. november
Livet her

Fra Mariehaven til AKKC-scenen

Helge Engelbrecht og band giver koncert

12. oktober 2017 kl. 13:58

AALBORG: Helge Engelbrecht og hans 11-mands orkester gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med en koncert søndag 5. november kl. 15 i Aalborghallen. Titlen på årets koncerttur er "Kærligheden Kalder", og der er lagt op til en herlig eftermiddag. Helge Engelbrecht lover nemlig, at der som altid vil være fest og farver.

For tredje år i træk turnerer Helge Engelbrecht og hans musikalske følge landet rundt ved efterårstide med egne sange i et helt nyt show til glæde for et støt voksende publikum, som i den grad har meldt sig under fanerne, når det store 11-mands sommersangsorkester giver koncert.

Koncertturen "Kærligheden Kalder" handler om bandets egen koncert og er deres eget materiale, hvor alle i orkestret bringes i fokus. Om koncerten fortæller Helge Engelbrecht:

- Vi glæder os. Vi stiller i stærkeste opstilling og lover publikum det bedste af det bedste.

Helge og resten af bandet er blevet landskendt for deres "Sommersang i Mariehaven", hvor Helges baghave fyldes med glade gæster fra hele Danmark år efter år. Koncerterne vises på DK4 og opnåede på kort tid stor popularitet blandt seerne.

Annonceret indhold

Nyeste