Ronan Quemener "hjem" til Aalborg

AALBORG: Ronan Quemener , den franske landsholdsmålmand, der er med Frankrig til det igangværende VM i Danmark, har skrevet kontrakt med Aalborg Pirates. Han vender dermed tilbage til Aalborg efter en enkelt sæson, der blev delt mellem Dornbirner i den stærke EBEL liga samt den franske klub Bordeaux.

- Vi er utrolig stolte af, at vi har kunnet lokke Ronan tilbage til Aalborg. Han var en mirakelmager i målet forrige sæson, hvor han var i Aalborg. Han kender stort set alle omkring holdet, og det vil ikke tage ham lang tid til at vænne sig til omgivelserne. Ronan vender hjem, siger sportschef Ronny Larsen med et smil på læben.

- 30-årige Ronan spillede forrige sæson i Aalborg, hvor han blev betegnet som en af ligaens bedste målmænd og det var med tungt hjerte, at vi måtte lade ham smutte til en anden stor liga før sidste sæson. Han havde en af ligaens bedste redningsprocenter i sæsonen 2016/17, siger sportschefen.

- Aalborg Pirates har over de sidste sæsoner bevidst, at vi er en særdels god platform at udvikle spillere og gøre dem klar til større udfordringer. Et forhold vi er stolte af ligesom vi betragter det som et stort cadeau, når de vender tilbage. Det må være et kvalitetstempel af det projekt vi har gang i, siger adm. direktør Thomas Bjuring.

Kontrakten er gældende for en enkelt sæson.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...