Der er flere nyheder på menuen, når Frederikke Olsen åbner sin foodtruck

AALBORG: Så kan du godt finde lækkersulten frem, for nu vender Fredes Lækkerier tilbage i midtbyen.

Fra i morgen, lørdag 14. maj, finder du hende igen foran Friis Shoppingcenter på Gabels Torv, hvor du kan købe de lækre bubble waffles og bubble tea.

Tina Larsen
Frederikke Olsen laver selv sine populære bubble waffles helt fra bunden. Privatfoto

25-årige Frederikke Olsen var her senest med sin foodtruck op til jul, og det gik så godt, at hun nu vender tilbage. Denne gang med flere nyheder på menukortet, hvor isen er den kendte fra Ryå.

- Jeg prøver hele tiden at nytænke konceptet. Målet er at skille sig ud fra andre, og så meget som overhovedet muligt er hjemmelavet. Så denne gang laver jeg selv dejen helt fra bunden, og jeg synes, den bliver mere sprød og har en flot gylden farve over det hele, har hun tidligere sagt til os her på aalborg:nu.

Tina Larsen
Du finder også flere forskellige varianter af bubble tea hos Fredes Lækkerier. Privatfoto

Frederikke Olsen laver også selv sit krymmel og toppings, og blandt nyhederne denne gang er blandt andet brownie og popcorn vendt i karamel.

Du finder som nævnt Fredes Lækkerier foran Friis fra i morgen, 14. maj og frem til søndag 22. maj. I weekenderne er åbningstiden 10-17, mens foodtrucken holder åbent på hverdage fra klokken 11 til klokken 19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...