Strikke-event på Hovedbiblioteket

AALBORG: Hipstere, teenagere, unge fædre og skatere. Strikkepindene tages i disse dage op af nye og ældre generationer, der i stigende grad anerkender strikning som dét, den er: En brugskunst i sin egen ret og en opskrift til zen og ro i sjælen.

Onsdag 14. marts kl. 16 åbner Aalborg Bibliotekerne dørene for det vildeste strikke-event, der dykker dybt ned blandt garnnøglerne og hiver de nyeste trends og gennemprøvede strikketeknikker med op.

På dagen har Aalborg Bibliotekerne hentet sin egen strikkekapacitet, Anne-Birthe Hansen, ind som den ultimative guide ift. de allernyeste strikketendenser og et inspirerende tilbageblik på strik gennem tiden.

Med afsæt i bibliotekets over 800 titler om strik vil Anne-Birthe tage publikum med på rundtur mellem hønsestrik, perlestrik eller glamourstrik - og give råd om, hvorvidt du skal kaste dig ud i "Strik og stræk", "Strik din egen kæreste" eller nogle af de øvrige kreative valgmuligheder, der står på boghylderne.

Undervejs vil der være pause med tid til kaffe, småkager og snak med sidemanden.

Strikke-eventet er gratis, og publikum opfordres til at medbringe eget strikketøj, så der kan strikkes under arrangementet.

Arrangementet er for både øvede og

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...